Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Befolyásolhatja ez a teherbees...

Befolyásolhatja ez a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Nagyon komoly holyaghurutot kaptam el szexualis együttlét miatt. Véres vizelet, gyakori fájdalmas pisilés stb. Szeretnék teherbe esni de attol félek ebbe a honapba meg pont emiatt nem sikerul. Nem szedek rá semmit csak várom hogy elmuljon.

2022. jún. 8. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
C vitamin, gyogytea pl zsurlófű azert mehetne...
2022. jún. 8. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne rá szedni valamit, amit orvos javasol, mert nem biztos, hogy magától megoldódik. Hogy a teherbe esést befolyásolja- e, azt nem tudom, viszont terhesen a felszálló fertőzésből gond is lehet.
2022. jún. 8. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, kerlek, kicsit legyel mar esznel!

Ezt ki kell kezelni, nem jatek a hugyuti fertozes.

Egyebkent meg en nem estem teherbe 1,5 evig, kicsit durva lett volna, ha megfosztom magam az alap dolgoktol, mint pl gyogyszer, betegseg eseten...

Es hozzatennem, hogy en pl terhesen is kaptam antibiotikumot, mert osszeszedtem egy nagyon durva hugyuti fertozest. Tehat meg terhesen se hagynak kezeles nelkul, igy elegge nonszensz amit csinalsz.

2022. jún. 8. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Véres a pisid és csak várod hogy elmuljon?

Inkább ne akarj te gyereket mert ha neki is baja lesz akkor majd vársz hatha elmúlik?!

2022. jún. 8. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt gyakran elkaptam régebben is. Egy két nap után elmúlik. Nem ujdonság nekem. Szex után szokott lenni. Holyaghurut vagy más néven nászutas betegség.
2022. jún. 8. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak aztan egyszer lesz majd belole egy jo kis vesegyulladas, akkor lehet megtanulod, hogy foglalkozni kene a dologgal. A suru felfazas se normalis, tudom, mert ateltem. 30 napig voltam antibiotikum kuran 2 eve, azota nem jott elo, pedig addig havonta volt.

De azert ha majd terhesen is kijonne, konyorogve kerlek, kezeltesd magad, mert art a babanak a fertozes.

2022. jún. 8. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha tisztálkodnátok mind a ketten, és kezeltetnétek magatokat nem lennél mindig gyulladásban.

Érdekes, nekem sohasincsen, pedig mi minden nap egymásnak esünk, néha többször is - ja, mi figyelünk azért az alap higiéniára, és ha bajunk van, megyünk orvoshoz, nem a csodát várjuk.

2022. jún. 9. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!