Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az probléma, ha egy nö mindig...

Az probléma, ha egy nö mindig érzi, amikor peteérése van? (érezhetik egyaránt szüzek, nemszüzek, vagy akárki)?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyénfüggő!Van mikor nekem is fájdalmas a peteérés van mikor még a menstruációm kezdetét sem érzem és meglepetésként ér!Nem baj ha mindig érzi és szerintem egyáltalán nincs összefüggés a között,hogy valaki szűz vagy nem szűz és érzi-e! :)
2010. szept. 19. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem sincsen összefüggés a kettő között,nálam is vannak jelei h megjön,már előtte 2héttel!
2010. szept. 23. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte kivétel nélkül érzem, hogy mikor van peteérésem, s hogy mikor fog megjönni. Már régen azelőtt is így volt, hogy elkezdtem szexuális életet élni, s a szülés hatására se változott. Sose gondoltam, hogy ez nem normális, sőt, még örülök is neki, mert amikor a babót akartuk összehozni, nem nézegettünk soha naptárat, meg hőmérőztünk soha... :)
2010. szept. 26. 09:48
 4/4 anonim ***** válasza:
babát, baz.eg! nem babót...
2010. nov. 5. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!