Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez hüvelygomba? :S Nem akarok...

Ez hüvelygomba? :S Nem akarok orvoshoz menni mit csináljak?

Figyelt kérdés
a csiklómból ilyen fehér, krémes anyag jön ki, és minden nap termelődik meg körülötte is olyan. néha viszket is, meg kicsit néha ilyen forró érzést érzek a csiklómnál. nem szeretnék dokihoz menni :S MIt csináljak?
2010. szept. 19. 01:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A csiklódból hogy jöhet váladék? Lehet én vagyok as tudatlan, de 25 évesen még ilyenről nem hallottam, pedig volt "szerencsém" már párszor a nődokihoz.. De ha ez tényleg így van, akkor végképp nem értem miért halogatod a dolgot? Neked lesz rosszabb, ráadásul továbbfertőződhet, aztán majd bánod, hogy nem bírtál ki egy 10 perces vizsgálatot, mert sajnos van olyan, hogy ideiglenesen igen, de hosszútávon egy életre nem tudják kikezelni a fertőzéseket. Biztos van valamilyen oka, hogy el akarod kerülni az orvost? Ha mégis csak annyi, hogy meg akarod előzni a kellemetlenséget, akkor felelőtlen vagy..Egyébként, ami elhangzik a vizsgálóban csak ti fogjátok hallani és egy nőgyógyász nem úgy néz rád, mint egy potenciális "jelöltre" Te neki csak egy beteg vagy. ( Jobb helyeken ez így van)

Én azt javaslom, IRÁNY A RENDELŐ!

2010. szept. 21. 08:52
 12/16 anonim válasza:
Ha nagyon nem akarsz még dokihoz menni, próbáld ki a Frezyderm Intim Aid-et. Nekem is van otthon, és bármilyen problémám van a nemi szervem környékén mindig azt használom. Eddig 100%-osan bevált :)
2010. szept. 21. 11:54
 13/16 Adri baba válasza:
A csiklódből nem jöhet olyan csak a hüvelyedből,csak te látod ugy hogy onnan jön,canesten kúp avgy pevaril is jó
2010. szept. 21. 12:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Vagy menj orvoshoz.. Még mindig ezt mondom! Laikusként szerintem ez a legmegfontoltabb tanács...nem az, hogy mindenféle vény nélkül kapható szert kipróbálsz, ami majd szépen tönkrevágja a hüvelyflórádat, és azért mert 1-1 embernek bevált, neked még nem biztos, h be fog.
2010. szept. 21. 12:58
 15/16 anonim válasza:
A csiklódbol nem jöhet váladék, legalábbis ha onnan jön biztos nem fertőzés! Ez mindennapos dolog lehet, főleg ha mondjuk egy napig nem tudtál fürödni, vagy már estére amikor már régen fürödtél. Ilyenkor gyülekezhet sürübb fehét valami a nemiszervnél. A viszketés csak akkor problémás ha égetően és folyamatosan viszket. Ha csak néha azzal ne foglalkozz. Nekünk is viszkethet odalenn pl szőrnövekedés vagy egyéb miatt! És ne piszkáljad mert a forró érzés attol is lehet ha nagyon szétfeszíted h megnézhesd v stb. Hogyha meg tényleg problémád van menj dokihoz! Senkinek sem harapta még le a fejét :) hiszen csak ő tudhatja mi bajod van és így csak ő tud segíteni.
2010. szept. 21. 16:00
 16/16 anonim válasza:
Szia, mi segitett a problémádon?
2015. okt. 1. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!