Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez hüvelygomba? :S Nem akarok...

Ez hüvelygomba? :S Nem akarok orvoshoz menni mit csináljak?

Figyelt kérdés
a csiklómból ilyen fehér, krémes anyag jön ki, és minden nap termelődik meg körülötte is olyan. néha viszket is, meg kicsit néha ilyen forró érzést érzek a csiklómnál. nem szeretnék dokihoz menni :S MIt csináljak?
2010. szept. 19. 01:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Érlelgesd, aztán menj gyakran uszodába... :(
2010. szept. 19. 02:08
 2/16 anonim ***** válasza:
Hiába nem szeretnél, menj orvoshoz. Senki nem szeret nőgyógyászhoz járni, de ha kell, akkor kell. Ne halogasd a dolgot, mert csak rontasz a helyzeteden.
2010. szept. 19. 06:04
 3/16 anonim ***** válasza:
na most biztos le leszek pontozva, de szerintem ha nem viszket minden nap és nem irritál az életedben akkor még húzhatod a dolgot szerintem! és ezt csak azért írom, mert tapasztalat, h nekem is minden nap sok folyásom van hol ilyen hol olyan attól függ, h a ciklus mely szakaszában vagyok! Lényeg a lényeg ezt itt leírtam mindenki mondta azonnal rohanjak az orvoshoz nos az lett a vége h 3 dokit is felkerestem, de egyik se talált semmit sőt hülyén néztek rám, mert ami nekem soknak számított szerintük az egyáltalán nem volt az pedig minden nap tisztaságit használok emiatt! Nos lényeg a lényeg ha nagyon viszket akkor tényleg fordulj orvoshoz, de szimplán a krémes folyás miatt nem kell azonnal az orvost felkeresni!
2010. szept. 19. 06:18
 4/16 anonim válasza:
Canesten?
2010. szept. 19. 06:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Akkor most beszéljünk a hüvelygombáról... mert valószínűleg arról van szó. Makacs dolog. Próbálkozhatsz Candibene krémmel, Canesten Combi krémmel és hüvelytablettával (ez recept nélkül kapható), ám lehet, hogy szájon át szedhető tablettát is szedni kéne, akkor pedig orvos.
2010. szept. 19. 07:44
 6/16 anonim ***** válasza:
Miért kötöd ki, hogy nem akarsz orvoshoz menni? Pedig más nem tud segíteni!!!
2010. szept. 19. 07:49
 7/16 anonim ***** válasza:
47%

a váladék a hüvelyből jön, nem a csiklóból...

és ne húzd, mert a fertőzés felfelé is tud vándorolni (a méh felé).

2010. szept. 19. 07:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Menj dokihoz, kapsz valami tablettát, pár nap múlva rendbe jön. Nemkellemes a nődoki, de ez biztos valami gomba lehet, ahogy leírtad, és figyeld meg egyre kellemetlenebb lesz, úgyhogy hajrá nőgyógyászat!!!
2010. szept. 19. 08:37
 9/16 A kérdező kommentje:
de igen a csiklóból jön...
2010. szept. 19. 13:15
 10/16 anonim ***** válasza:
szia! Én nekem volt már hüvelygombám és sokáig halogattam a dolgot,elég kellemetlen volt már:S csak 16 éves vagyok, féltem nagyon a nőgyógyásztól. de elmentem, mert inkább kibírok 5 "kellemetlen" percet, minthogy napokig vagy hetekig otthon kezelgessem magam(eredménytelenül) és aggódjak. Szóval szerintem menj el az orvoshoz. egyébként meg nem is volt kellemetlen a vizsgálat.
2010. szept. 20. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!