A párom menstruációja jó így?!
27 éves a feleségem, majdnem minden menstruáció alatt hány, rosszul van, nagyon fáj neki.
Engem "eltűr" maga mellett, de nem tudok segíteni neki, a menstruáció mindig ennyire fáj? Van valami bevált tipp? Ő azt mondja h ez ilyen és el kell fogadni,még gyógyszerekkel is...
29F

Nem normális.Van ilyen ismerősöm aki ugyanígy szenved menzeszkor sőt olyan is van hogy nem tud bemenni dolgozni mert annyira fáj neki és minden baja van azokon a napokon.Endometriózisa van.Nekem mikor megjön nincs ilyen problémám szerencsére.
Menjen el orvoshoz mindenképpen a feleséged és kezeltesse magát mikor meg lesz a diagnózis bár én 80%-ra mondom hogy endometriózis vagy pcos is lehet a képben.Fogamzásgátó nem megoldás mert csak elfedi a tüneteit de nem oldja meg magát a problémát szóval igaza van hogy nem szedi be a fog.gátlót.Endokrinológus nőgyógyász megoldja a problémáját fog.gátló nélkül mert kifejezetten a problémára ír fel neki gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!