Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A menstruációm 12 napot...

A menstruációm 12 napot késett. Érzem, hogy fáj a hasam és a mellem is érzékeny, fáradékony vagyok. A menstruációm előtti hétvégén történt szexuális beavatkkozás. A terhességi tesztem negatív lett. Tudtok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Mi az hogy beavatkozás?Ha késik 12 napja akkor már pozitív volna régen a teszt ha terhes volnál.Valami más miatt késik.Menj el orvoshoz és mond el neki mi a gondod.
2022. jún. 5. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

3 hetes terhességet nem tudom milyen teszt mutat ki 100% biztosan.

Kérdező simán lehet 3 hetes terhes, a jelek utalnak rá és a tény is (a szexre vonatkozóan)

2022. jún. 5. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerinted milyen teszt?Facelle,Predictor bár én nem ajánlanám,Cyclotest stb..
2022. jún. 5. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Késett? Akkor megjött, nem?
2022. jún. 5. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Miben kell segítség? Negatív a teszted, menstruálsz, nem vagy terhes.
2022. jún. 5. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
44%

nem tudom hogy bejotte vagy nem de csak nektek fentieknek mondom nekem mikor terhes voltam csinaltam tesztet 5 tesztet minden nap es egy csikot mutatott en magamon nem vettem eszre anyam monta hogy lany te nem vagy terhes?? jaaaa

szoval mikor megcsinaltam az 5 dik tesztett elmentem dokihoz de mar akkor keset vagy ket hetett

aztmongya az orvos hat maga egyhonapos terhes szoval ezzel csak azt aharom mondani hogy nem mindenkinel mukodik a teszt

2022. jún. 11. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!