Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kimaradt menstruáció, negatív...

Kimaradt menstruáció, negatív terheségi tesz. Jelenthet babát?

Figyelt kérdés
Április 4. kelett volna megjönni a menstruációmnak de, nem jött. 21. Napja késik. Természetesen vettem terheségi teszteket. 2 db x-epil tesztet, 3naponta teszteltem múlthéten,negatív lett. Hétvégén clearblue hét mutatós tesztet csináltam, negatív lett. Lehetséges hogy még nem mutatja ki a terheséget. Vagy valami egészségügyi probléma van a dologban.

2022. ápr. 26. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egészségügyi probléma, hormonprobléma, bármi. A teszt negatív, én a terhességet kizárnám. Amúgy normális, ha egyszer-egyszer kimarad a menstruáció, de ha aggódsz, akkor irány az orvos.
2022. ápr. 26. 18:55
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Agódom egy kicsit mert soha nem fordult elő velem hogy kimaradt volna. Az orvoshoz május végére kaptam időpontot. Hányingerem van sokszor, émelyegni szoktam inkább este fele.. a párom nézte a hasam és szerinte "gömbölyödik". Szerintem még korai lenne gömbölyödni. De valóban a hasam legalján, nem azt mondanám gömbölyű, mintha megduzzadt volna es nagyon kemény az egész hasam.
2022. ápr. 26. 19:02
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Menj el egy hcg vér tesztre és akkor tuti eredményed van.
2022. ápr. 26. 19:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha terhes lennél, kb. 7 hetes lennél. Hogy a francba gömbölyödne már a hasad?!
2022. ápr. 26. 19:12
 5/13 anonim ***** válasza:
16%

Szia!

Először is nyugi girl. Én pont most ezen vagyok túl és nagyon örülök hogy szembejött a kérdésed velem mert kicsit tudok segíteni.

Nekem 2 hetet késett. Minden napom arról szólt hogy “terhesség jelei” stb…xd Ja és én is 2-3 naponta teszteltem és persze negatív lett. 2 napja reggel és este is beleültem a kádba és forró fürdőt vettem, nekem az beindította és a meg is jött. Közben rájöttem, hogy elég stresszes időszakon vagyok túl és az is beleszólhatott a dologba, plusz a stressz ezalatt a 2 hét alatt, hogy csak terhes ne legyek. Már nőgyógyászhoz is kértem időpontot hogy mondja meg ha terhes vagyok csak a teszt mutatja rosszul, de szerencsére nem kell elmennem a holnapi idopontomra. Ne stresszelj, igyál sok meleg teát, forró fürdő, RELAX!

2022. ápr. 26. 19:13
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

5. Ugye nem gondolod komolyan, hogy a forró fürdő miatt jött végül meg?!

Kérlek mondd, hogy tudod, mi az a hormonháztartás, és hogy hogyan zajlik le egy menstruációs ciklus. Könyörgöm mondd, hogy csak vicceltél vagy trollkodtál...

2022. ápr. 26. 19:18
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
6. :) orvos családtagom ajánlotta, mert beindítja a vérkeringést. Plusz nem egy helyen olvastam, hogy ez valóban hatásos módszer előrébb hozni a ciklust 1-2 nappal. A kérdezőt szerettem volna megnyugtatni kicsit, mert a stressz amin most keresztül mehet biztos hogy beleszól a ciklusába. Nem hozzad szóltam:(
2022. ápr. 26. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Amit az 5. leirt, valóban igaz. Nekem nem egyszer indította be a meleg furdo.
2022. ápr. 26. 19:27
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

7. "mert beindítja a vérkeringést" Miért, addig nem volt vérkeringésed? 😂😂😂 A forró fürdő vérBŐSÉGET okozhat, de attól még csak akkor fog megjönni a menstruációd, ha a méhnyálkahártya már kész lelökődni - ehhez pedig a szükséges hormonális folyamatoknak le kell játszódniuk, anélkül meg is főzheted magad, akkor sem menstruálsz.

8. Értem én, hogy te se figyeltél biológia órán, viszont olvastad a Blikk Rúzsban, de attól még nem igaz. Neked sem az "indította meg".

2022. ápr. 26. 19:33
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Én minden este forró fürdőt veszek, akkor ezek szerint mindig 1-2 nappal előbb jön meg? 😱
2022. ápr. 26. 19:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!