Kimaradt menstruáció, negatív terheségi tesz. Jelenthet babát?
Szia!
Először is nyugi girl. Én pont most ezen vagyok túl és nagyon örülök hogy szembejött a kérdésed velem mert kicsit tudok segíteni.
Nekem 2 hetet késett. Minden napom arról szólt hogy “terhesség jelei” stb…xd Ja és én is 2-3 naponta teszteltem és persze negatív lett. 2 napja reggel és este is beleültem a kádba és forró fürdőt vettem, nekem az beindította és a meg is jött. Közben rájöttem, hogy elég stresszes időszakon vagyok túl és az is beleszólhatott a dologba, plusz a stressz ezalatt a 2 hét alatt, hogy csak terhes ne legyek. Már nőgyógyászhoz is kértem időpontot hogy mondja meg ha terhes vagyok csak a teszt mutatja rosszul, de szerencsére nem kell elmennem a holnapi idopontomra. Ne stresszelj, igyál sok meleg teát, forró fürdő, RELAX!
5. Ugye nem gondolod komolyan, hogy a forró fürdő miatt jött végül meg?!
Kérlek mondd, hogy tudod, mi az a hormonháztartás, és hogy hogyan zajlik le egy menstruációs ciklus. Könyörgöm mondd, hogy csak vicceltél vagy trollkodtál...
7. "mert beindítja a vérkeringést" Miért, addig nem volt vérkeringésed? 😂😂😂 A forró fürdő vérBŐSÉGET okozhat, de attól még csak akkor fog megjönni a menstruációd, ha a méhnyálkahártya már kész lelökődni - ehhez pedig a szükséges hormonális folyamatoknak le kell játszódniuk, anélkül meg is főzheted magad, akkor sem menstruálsz.
8. Értem én, hogy te se figyeltél biológia órán, viszont olvastad a Blikk Rúzsban, de attól még nem igaz. Neked sem az "indította meg".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!