Nyakamtól lefelé bal oldat a hátam nagyon faj, nyilal levegő vételre faj és nem tudok nagy levegőt venni, mert egyből bele nyilal, gerinc között is. Mintha légszomjam lenne. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Férjem elment venni rá valamit, azt mkndták valószínű ideg becsipődés. Dologit krémet adtak rá.2022. jún. 4. 15:19
1/5 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok. Nem eroltettem meg magam, 4 hónapos Kislányomat szoktam fogni
2022. jún. 4. 15:20
2/5 anonim válasza:
A Dolgit (nem Dologit) jó lehet rá (van tabletta formában is), de ha nem használ, akkor menj orvoshoz.
3/5 anonim válasza:
Bordaközi idegbecsípődés. Konkrétan erre nincs semmi, és napokig is eltarthat, de magától helyre jön. Csak a helyi fájdalomcsillapítással tudsz segíteni.
4/5 anonim válasza:
A flector tapasz nálam bevált ilyen esetekre. De tényleg napokig is eltarthat mire helyre jön.
5/5 anonim válasza:
Az én testemről mindig levált a Flector, pedig nem voltam sem megizztadva, sem fürdés előtt, tehát a testem nem volt zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!