Lehetséges a hüvelygyulladás túlkezelése?
Már több mint fél éve kezdődött a hüvelygyulladásom, amit több hónapig gombára kezeltek - mint később egy tenyésztésnek köszönhetően kiderült, hogy bakteriális a dolog, ezért nem is hatott a gomba elleni kezelés. Ezt antibiotikum el is mulasztotta - újbóli tenyésztés eredménye normál flórát mutatott. Ezidő alatt rengeteg készítményt használtam, beleértve a rengeteg regeneráló kúpot, végén már hüvelyszárazság ellenit, mert teljesen kiszáradtam. Folyásom nem igazán van, nincs szaga, párommal ezidő alatt nem voltam együtt.. viszont kicsit égő, feszítő èrzésem még mindig van, már a regeneráló kúptól is.
Lehetséges, hogy a sok készítmény ennyire tönkretette (hiába mindig használtam regenerálót), és a megoldás az lenne, ha inkább semmit nem csinálnék vele?
Volt már valakinek olyan, hogy túl lett kezelve?
Bocsi, ha hosszú, de már nagyon kétségbe vagyok esve :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!