Akinek volt vissza tető hüvelygyulladása (égő, viszkető érzés a hüvelyben) mi segített elmulasztani, illetve megelőzni?
Elmulasztani célzott orvosi kezelés.
Megelőzni a fokozott odafigyelés mindenféle fertőzési lehetőség elkerülésére: megfelelő higiénia, pamut alsónemű, óvszer, stb.
Köszönöm 6os a válaszod :)
Nekem is fél éve tart ez a szenvedés :( először csak pH csík alapján kezelték gombára, de nem hatott, utána másik dokinál már volt tenyésztés, nekem is 2 bélbaci volt, antibiotikum, minden ami kellett, utána már negatív tenyésztés + normál flóra volt, de a viszketés maradt. Utána már kb csak kísérletezés van hónapok óta; szteroidos krém, kúpok, kenőcsök minden. A hüvelyflóra helyreállítókból kb 5-6 félét próbáltam, mindentől viszkettem. A legutóbbi macmirort 2 szem után abba kellett hagynom, mert majd' megőrültem. Aztán a lactofeel jó volt pár napig, de azt is az 5.után abbahagytam, mert kimart mindenhol, és most próbálkozom ezzel a kúppal. :( rémes az egész, én nem tudom mit lehetne még tenni. Már std szűréstől kezdve minden volt :( tuti a rengeteg gyógyszer cseszett szét, csak nem tudom mit lehetne tenni, hogy ez mitől fog elmúlni. És a legrosszabb, hogy mindig jön egy kis remény, pár napig jó, aztán szar :(
Igen, kb az én esetemet írtad le szóról szóra sajnos...most párnaponta micovagot használok (hatha a kamillakivonat is jot tenne)
Aztan hatha az ezust kolloid lenne a csodaszer..egyszer meg kell gyogyulnunk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!