Ha menstruál egy nő, ez normális?
Volt már egy csomó párkapcsolatom, de olyan amiben együtt voltam a párommal egy fedél alatt mikor menstruál ő a második, viszont az elsővel nem voltak ilyen gondok...
Szóval minden este úgy alszunk el, hogy hozzám bújik és néha néha a combjára teszem a kezem...
Nos ma este addig nem volt semmi baja, míg takarón kívül értem hozzá, viszont mikor a takaró alatt akartam meg fogni a combját elkezdett hisztizni, hogy ne...
Meg kérdeztem, hogy miért ne, miért zavarja?... de csak szimplán a menstruációra fogta... szóval meg kérdeztem, hogy miért hisztizik az végett, hogy a combjára teszem a kezem, de azt mondta nem tudja meg magyarázni, csak szimplán dolgoznak a hormonok, és zavarja...
Meg kértem, hogy adjon valami normális magyarázatot rá, de erre csak fenhangon el kezd velem kiabálni, hogy nem fogja elmagyarázni a női anatómiát, nézzek utána neten a menstruációnak és meg fogom érteni, majd el fordult tőlem az ágy másik végébe és el kezdett aludni...
Én meg itt értetlenül fen virítok, mert szintén nem tudok aludni azon agyalva, hogy én hibáztam, vagy mégis mi volt ez az egész?...
Komolyan fel jogosítja a nőket, arra, hogy fenhangon bevágja nekem a hisztit olyan dolog végett, amit ő sem tud meg magyarázni, hogy miért? Vagy tényleg ilyen reakciókat vált ki egy nőnél a menstruáció?
Egész délutánom végig dolgoztam, és nagyon nem erre van szükségem munka után...
Hát nálad vannak gondok az biztos.
Mit nem értesz azon hogy nem akarja?
Óvodás vagy hogy ilyenen kiakadsz és még azt mondod neki adjon normális magyarázatot.😂 Jézusom..
Igen, van akit zavar ilyenkor ha hozzáérnek, simogatják, stb.
De mi a f4szért nem hagyod békén, ha kéri? Édesf4szom, hát még csodálkozol, hogy kiakadt?
Amúgy igen, ilyenkor alacsony a hormonszint, sokkal sebezhetőbb az ember. Nézz utána a menzesz szakaszainak. Sz4r nőnek lenni, de ez van.
Az én párom férfi, állandó jókedvvel, de van, hogy neki sincs kedve ölelkezni. Ennyi, elfogadom.
A bőr érzékeny lesz ilyenkor. Rohadtul zavaró minden érintés. Sőt még zuhanyzás közben a víz is kivált ilyen reakciót.
Ezt el kell fogadnod, nem pedig egy ilyen kis dolgon kattogni, hogy a másik lánnyal nem így volt...
Na, mi van, nyolcaska?
Kitöröltek a hülyéző kommentedet?
Kettőnk közül te vagy itt a hülye, értelmes érvet egyet sem tudtál ellenem felhozni. Amúgy képzeld csak, én is nő vagyok, tehát én is menstruálok. Pontosan jól tudom, hogy semmivel nem érzékenyebb a bőr ilyenkor sem, mint máskor. Most pedig szaladhatsz sírni, hogy nem neked lett igazad.
Ettől függetlenül, ha valaki nem engedi, hogy megfogják a combját, akkor nem foghatja meg senki, de egy menstruációra fogni a hisztit nevetséges és szánalmas dolog.
Utolsó, lehet, hogy te nem tartozol abba a kategóriába, de vannak akik ilyenkor mindenre sokkal érzékenyebbek (sőt a nők nagy része). És vannak olyan szerencsések, mint például te.
Attól, hogy neked máshogy működik a szervezeted, a másiknál előfordulhatnak ilyen tünetek, és nem, nem szánalmas a menstruációra fogni.
Van aki hány, vagy úgy görcsöl, hogy fel sem bír kelni. Néhányan végigsírják az egészet, míg mások mintha mi sem történne átvészelik minden gond nélkül. Mindenki máshogy működik, fogadjuk el.
Kilenceske, elő ne add már, hogy a nők többsége ennyire nyápic.
Tudom, hogy van néhány beteg nő is, de ők vannak SOKKAL kevesebben. Nehogy már mindenkinek hozzájuk kelljen igazodni. A kérdésben meg nem is volt arról szó, hogy beteg lenne az illető, egy egészséges nőnek meg nem okoz gondot egy közönséges menstruáció.
Aki ennyi miatt több napig hisztizik, az nevetséges és szánni való. Rendszerint az ilyenek akkor sem viselkednek normális módon, amikor épp nem menstruálnak. Mindig megtalálják az okot arra, hogy miért kell mindenkinek velük foglalkozni meg hozzájuk igazodni. Undorítóak az ilyen nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!