Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fáj alul a hasam mikor vizelek...

Fáj alul a hasam mikor vizelek és székelek és ha kohogom. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Holnap megyek nőgyógyászhoz (ha fogad), hogy kivizsgáljon, de aggódom picit mert a fájdalom balra húzódik el, és lehet, hogy a petefeszkemmel van baj. HPV pozitív voltam egy éve, augusztusban a biopszia negatív volt rákra, a kenet pozitív magas kockázatú hpvre. Azóta nem jutottam el sajnos vizsgálatra, viszont a tüneteim javultak. Csak pár napja van ez a fájdalom.

2022. jún. 2. 22:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet sima gyulladás
2022. jún. 2. 23:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Esetleg serv, vagy barmi, de nem mehnyakrak.

Nekem volt konizaciom rakmegelozo sejtekkel magas kockazatu HPV miatt. De a laborban nezik, milyen abnormalis sejtek vannak, es ez lassan, elszigetelten kezdodo mehnyakrak, ha megnezik, es az orvos nem tojik az eredmenyre, mindig elkerulheto kellene, hogy legyen.

Ezert en nem felnek elore.

2022. jún. 3. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!