Székletlazító vagy könnyű székelést elősegítő dolgok?
Figyelt kérdés
Menstruációkor velem pont az ellentetje van mint sokatoknál, nem megy a hasam, hanem nem tudok vécézni. Akar több napig, és ilyenkor az alap görcsök mellé még emiatt is görcsölök brutálisan. Aztan egyszer csak kirobban belőlem a nagydolog és nagyon fáj utána hasam, fenekem.
Szeretnék ezen változtatni, tudtok segíteni? Bármit ehetek, mert nincs ételérzékenységem. Gondoltam ez segítség lehet. (21/N)
2021. okt. 5. 17:09
1/5 anonim válasza:
Ugyanez a típus vagyok, ami mostanában bevált, rengeteg víz (3l), rostban gazdag életek főleg a peteérés után, nyers zöldség mindennap, kovászos kenyér, spirulina alga tabletta és minden lefekvéskor magnézium. Egy pár hónapja csinálom ezeket, azóta nagyon rendszeres a székletem, még menzesz idején is. Ráadásul a pms tüneteim is mérséklődtek, de ez inkább a bónusz hozzá.
2/5 anonim válasza:
Nekem szülés után nem ment. Fél csomag aszalt szilva és negyed órán belül alig értem ki.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem az a cél hogy hasmenésem legyen csak hogy tudjak egy jót kakilni kényelmesen, szenvedés és fajdalom nélkül.
Köszi 1-es! 🤗
2021. okt. 5. 17:42
4/5 anonim válasza:
Nem, bocs, lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Nem volt hasmenésem, de azért éreztem, hogy na most aztán menni kell. Kijött minden, aminek ki kellett, és utána már nem volt gond.
5/5 anonim válasza:
Nekem a szűztea rendbe tettem a székletemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!