Végbél vérzés mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sűrűn ment a hasam, aranyerem van, az orvos kúpot írt fel. Azóta megy a hasam, és most székelés után úgy elkezdett vérezni hogy csurgott lefelé, nagyon folyt belőle a vér, úgy hogy már el is szédültem. Mi lehet a gond?2022. jún. 1. 22:25
2/14 anonim 

válasza:

Fertőzés a frászt..
Belső aranyér, esetleg végbélrepedés okozhatja. Menj vissza az orvoshoz.
5/14 anonim 

válasza:

Az aranyér is járhat esetenként nagyon erős vérzéssel. Az aranyeres panaszokat pedig súlyosbíthatják a székelésivproblémák, mint amilyen a hasmenés is. Nyilván nagyon igénybe veszi, irritálja azt a területet. Orvossal beszélj sürgősen.
6/14 A kérdező kommentje:
De most mit csináljak? Ha nem rakok oda valamit nagyon vérzik csurog, hívni kell mentőt vagy mit?
2022. jún. 1. 22:50
7/14 A kérdező kommentje:
Félek hogy mi van, eltudod így vérezni?
2022. jún. 1. 22:50
8/14 anonim 

válasza:

Szerintem első körben talán hívd fel az ügyeletet. Mondd el, mi a helyzet, mondd azt is hogy már szédülsz mert vérzel. Aztán majd adnak további instrukciot. Ügyeletre lábon bemenni nyilván necces. Ha otthon nem kezelhetö valami elsösegély tanáccsal, akkor marad a mentő.
9/14 anonim 

válasza:

Elvérezni szerintem nem tudsz igy, de akkor sem okés.
10/14 anonim 

válasza:

Szerintem addig is helyezkedj ugy el ágyon hogy a csípőd feljebb legyen, derekad alá tegyél egy párnát. Csillapodni fog a vérzés remélhetöleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!