Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez most vetélés?

Ez most vetélés?

Figyelt kérdés

Mostanában sokszor együtt voltunk a párommal, attól félek, hogy néha nem is védekeztünk, pia miatt...

Egyébként, ha baba lett volna (?) örülnénk neki...

Most megjött pár órája, és ugyanúgy görcsöl(t) mint eddig, de most sokkal rosszabb, itt fekszek, él a szokásos erős görcsoldók nem hatnak, mi van ga ez vetélés???

Vagy nem lehet az, am 2 hónapja voltam nődokinál, és nincs endomertiózisom, meg semmi ilyesmi...

Orvost kell hívni?

Vagy csak extrán fáj?!

Am eddig 2szer majdnem hívtam mentőt, mert már alig birom, SEGÍTSETEK, mit csináljak?

Párom itt van, ha nagyobb baj lesz, tud segíteni

26N

2022. jún. 1. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Igen.
2022. jún. 1. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nagyon rosszul vagy a sürgősségire is bemehettek. Nem fognak elküldeni, hogy minek jöttél, maximum megnyugtatnak, hogy semmi kórosat nem találtak.
2022. jún. 1. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég itt egy hasonló kérdésből vakbélműtét lett. A fájdalmon kívül más tüneted nincs? Láz, jobboldali szúrás, hányás?
2022. jún. 1. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Érdekelne majd engem végül mi lett belőle
2022. jún. 1. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Felelősségteljes gyerekvállalás, nem védekezünk, mert piálunk, de nem baj ha amúgy terhes maradok.
2022. jún. 2. 07:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Tegnap előtt este volt ez, aztán elaludtunk, persze nagyon fájt, ma háziorvost hívtam, ő mondta h sürgősségi, mert nem lehet tudni.

Méhen kívüli terhességem volt, még ma délután megműtöttek, véletlenszerűen esett egyve mensivel et a fájdalom, azt mondták..

Sajnos elment a babánk...

Köszönöm a segítségeteket

2022. jún. 3. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!