Lactofeel kimarta a csikló és szeméremajkak környékét?
Figyelt kérdés
Orvos javaslatára alkalmaztam, először csak a hüvelyemet csípte belül, de az 2 nap után elmúlt, viszont a külső részek eléggé égnek, a csiklóm szabályosan fáj is. Másnak okozott ilyen panaszokat?
Köszi
2022. jún. 1. 11:46
11/15 A kérdező kommentje:
Vegyesek az érzéseim 😀Cikatridina+körömvirág kombó azonnal hatott, mintha kicseréltek volna, minden panasz elmúlt. Viszont tegnap jött meg azóta az első menstruációm, és előtte 2 nappal a hüvelybemenet ismét elkezdett viszketni😭 olvastam, hogy van ilyen a ph változás miatt, úgyhogy most várok, hogy hogyan alakul a helyzet a ciklus alatt/után
2022. jún. 11. 08:13
12/15 anonim válasza:
Lehet előte kell kenni hogy felkèszülj rá. Vagy nem tudom. Elég kellemetlen lehet.
Ha tudod hogy megfog jönni kenekesd előte.
13/15 anonim válasza:
Lactofeellel nekem is volt ilyen tapasztalatom, azt hittem, hogy elszúrták és alacsonyabb lett a pH, mint az ígért 3,8. Szabályosan mart. De egyszer meg úgy éreztem, hogy most jó lenne, ha olyan erős lenne, így vettem még egy dobozzal, az meg nem mart…
14/15 anonim válasza:
Kedves kerdezo! Azota jobb lett?
15/15 A kérdező kommentje:
Fuu már sok minden történt azóta 😀 macmiror segített végül(lekopogom),de az első 4 napban az is szörnyű volt, de aztán semmit nem éreztem már
2022. nov. 8. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!