Lactofeel kimarta a csikló és szeméremajkak környékét?
Orvos javaslatára alkalmaztam, először csak a hüvelyemet csípte belül, de az 2 nap után elmúlt, viszont a külső részek eléggé égnek, a csiklóm szabályosan fáj is. Másnak okozott ilyen panaszokat?
Köszi
Ja és amúgy szteroidos krémmel is kell már kennem jó ideje, de az így csíp már :(
Ahogy vizsgáltam elég pirosnak tűnik a csikló, illetve a húgycsőnyílás területe is
most vettem körömvirág krémet meg van itthon neogranormon, szerinted azt is használhatom?
te is küzdöttél hasonlóval?
Volt sok minden velem is. Volt hogy éget, szúrt és viszeketet úgy hogy nem tudtam már mit tegyek. Az biztos hogy az intim lemosótól nekem rosszabb lett.
Szerencsére orvos nélkül elmúlt. De volt egy időszak amikor a volt pasimmal voltam kiderült hogy az ágyába fektete a kutyát és úgy begyulladtam hogy hónapokig szaga volt használatam kupot stb de semmi egyszer csak elmúlt.
Szóval ne kend lehet össze vissza de neogranormon jó lesz.
hmm kutya nálunk is van, mondjuk az ágyban nem alszik, de gondolkodtam már rajta, hogy valami köze van hozzá szegénynek :D
köszi a tanácsot :)
Szívesen mi nők tartsunk össze 🤣🙏🥰
Remélem elmúlik nekem ez vált be. Majd írj hogy hogy alakult drukkolok.❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!