Valaki írna egy értelmes választ?
Mit tegyek ha szerd. pen. vas. mosok csak hajat de napkozben pl. just dancezek a hugommal meg stb. es nagyon leizzadok…Nem akarok mindennap hajat mosni mert az nem is egészseges meg akkor mindennap ugy allna a hajam mint az oroszlanoknak es minennap kene vasalnom ami szinten nem tesz jot a hajamnak..
Van itthon par hajapolasi termek pl.: hajolajak, szaraz haj elleni ize, hajbalzsamok meg meg mit tudom en es valaki segitene h akkor most mihez kezdjek h ne legyen budos a hajam de ne is kelljen mindennap vasalni, kenjek ra valamit? Vagy hazilag csinaljak valamit? Egyalatalan erre van valalmi megoldas vagy most csak en vagyok az egyetlen hulye..:D
Elore koszi a valaszokat sokat segitenetek!!

Ha az ember nagyon leizzad, akkor őszintén, szerintem csinálhatsz bármit, akkor sem lesz az igazi. Ha zsíros az ember haja egy kicsit, meg minden, akkor a szárazsampon okés, esetleg hintőporral kilehet húzni a hajmosást. De ha rendesen az ember leizzad, és a haja is tiszta izzadtság, meg büdös az izzadtságtól.. arra a hajmosás a megoldás.
Szóval ha az ember húzni akarja a hajmosást, akkor szárazsampon és hintőpor esetleg, viszont ha az ember feje tocsog az izzadtságban, akkor szerintem az egyetlen megoldás akkor is a hajmosás.

En is sportolok, heti 4x, de nem mosok minden egyes nap hajat, csak heti 2x 🤷♀️
Nem szokott budos lenni.

Azt akartam írni, amit az 5. is írt. Szerintem elég sok ember van, aki heti többször is leizzad vmi fizikai aktivitás miatt, de ettől még nem mosunk állandóan hajat, mert a sok kemikália csak tönkreteszi a hajat meg a fejbőrt, aztán a végén pont attól leszel büdös meg zsíros hajú.
Nem hiszem, hogy büdös lenne a hajad, csak mert edzel. Ha a ruháid tiszták, fürödni szoktál rendesen, szerintem engedd el ezt a büdöshaj parát, valszeg senki nem érzi rajtad.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!