Ha végbélen keresztül vizsgál a nőgyógyász, akkor az hogyan zajlik és ugyanugy a székben fog?
Én ezen a héten voltam, 18éves vagyok és szűz. Engem is végbelen keresztül vizsgáltak meg és kicsit se fájt, jobban örültem neki, mintha hüvelyen keresztül. Elég nagy volt a műszer és elég vastag is. Biztos vagyok benne hogy valamilyen szinten fájt volna, hiszen egyelőre fájdalom nélkül 1ujj fér be a hüvelyembe. A doktorúr először belerakta egy majd két ujját a végbelembe és megnyomkodta hogy minden rendben van e, majd miután kicsit tágultam a síkosítós műszert belémrakta majd amikor végzett (megmutatta a méhem, meg a szerveim, érdekes volt amúgy), mégkért hogy nyomjak egyet mintha székletet ürítenék és kihúzta. Egyáltalán nem fájt, szerintem nem kell undorodni vagy félni tőle. Szűz lányoknak mindenképp ajánlom és nem csak gyerekeknek csinálják..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!