Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha végbélen keresztül vizsgál...

Ha végbélen keresztül vizsgál a nőgyógyász, akkor az hogyan zajlik és ugyanugy a székben fog?

Figyelt kérdés
Bunkokból nem kérek kösszi
2010. szept. 18. 17:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
bár gondolom ez is dokifüggő
2010. szept. 18. 18:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen dokifüggő, de ha szolsz megértő lesz, és hüvelyen keresztűl vizsgál.
2010. szept. 18. 18:48
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Én mondjuk pasi vagyok, de nem tudom, mitől jobb, ha a hüvelyen keresztül néznek, ha már ott vagyok. Én inkább a fenekemet ajánlanám föl, mint azt, amit esetleg orális szex során a barátom/férjem esetleg még szájjal-nyelvvel illet...
2010. szept. 19. 01:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát a hüvelyi az jobb szerintem,csak a pasik ábrándoznak ilyen fenékbe teszem dologról.Szerintem kevésbbé megalázó és kérheti,meg meg is kérdezheted hogy előszőr vagy itt é s hogy elmondaná e neked hogy hogyan is fog megvizsgálni és ha a fenéket mondaná,ami ritka akkor nyugodtan mond hogy inkább hüvelyi úton történőt szeretné,de a végbél dolog tudtommal is fiatal gyereklányoknál van.
2010. szept. 19. 19:12
 15/17 anonim ***** válasza:
nőgyógyászati vizsgálat video ,írd be a googleba és akkor megtudod nézni hogy hogyan is zajlik,van leírás is és ha meg beíród mellvizsgálat video,azt is találsz
2010. szept. 19. 19:14
 16/17 A kérdező kommentje:
teljesen egyetértek a 9.-ik hozzászoloval, kössz mindenkinek a választ
2010. szept. 20. 17:33
 17/17 anonim válasza:

Én ezen a héten voltam, 18éves vagyok és szűz. Engem is végbelen keresztül vizsgáltak meg és kicsit se fájt, jobban örültem neki, mintha hüvelyen keresztül. Elég nagy volt a műszer és elég vastag is. Biztos vagyok benne hogy valamilyen szinten fájt volna, hiszen egyelőre fájdalom nélkül 1ujj fér be a hüvelyembe. A doktorúr először belerakta egy majd két ujját a végbelembe és megnyomkodta hogy minden rendben van e, majd miután kicsit tágultam a síkosítós műszert belémrakta majd amikor végzett (megmutatta a méhem, meg a szerveim, érdekes volt amúgy), mégkért hogy nyomjak egyet mintha székletet ürítenék és kihúzta. Egyáltalán nem fájt, szerintem nem kell undorodni vagy félni tőle. Szűz lányoknak mindenképp ajánlom és nem csak gyerekeknek csinálják..

18/L

2015. nov. 28. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!