Hogyan cseréljek a suliban betétet, ha utálom, ha vannak a wc-n körülöttem, ha hallanak és az egész suli wc-t, csak akkor megyek, ha nagyon muszáj?
Még nem tudtam tampont felrakni soha. ;(
Anya azt mondta, hogy majd belejövök.
Köszönöm!
Igazából elméletben tudom, csak a gyakorlat....
És ezt még a suliban is. De, nyáron megtanulom.
Bontsd ki előre a csomagból, hogy a WC-ben már csak a papírját kelljen a hátoldaláról leszedni, amikor pedig szeded le azt is, köhögj, vagy húzd le a WC-t, vagy valamit találj ki, ami hanggal jár.
És hajtsd össze a zsebedbe, hogy ne lássák, amikor kiviszed.
Ennyit tudok javasolni.
Átnéztem a többi választ is, az első 2 válaszadó valóban nem arra válaszolt, amit kérdeztél, de azért kérdező, egy kcsit próbálj meg türelmesebb lenni, ha egy problémára keresel megoldást. Nem tudjuk a korodat, csak sejtjük, de ebben az időszakban még ez a "megszokott". Gyerekek vagytok még, majd kinövitek az ilyen hülyeségeket. Még néhány év és lehet, hogy te se fogod ilyen kínosnak tartani, és lazábban állsz majd hozzá.
A kommentjeidből arra következtetek, hogy nem vagy egy visszahúzódó típus, ezért, ha valaki röhög, üvölts valamit vissza, hogy mivan kislányok, ne izguljatok, nektek is meg fog jönni előbb vagy utóbb. Vagy faszt röhögtök, anyátok(ha már nekik is megjött, természetesen mondd azt, hogy ti) is menstruál. Valami ilyesmit.
Ha meg végképp nem segít semmi, akkor tampon. Ha esetleg még nem próbáltad akkor a Tampax-ot érdemes kipróbálni.
"nem vagy egy visszahúzódó típus"
Itt nem, kérdés, hogy a valóságban sem az-e. Feltételezném, akkor nem lenne kérdés. Név és arc nélkül bátrabban elmond mindent az ember, különösen egy ilyen témában...
Fentebb írta, hogy a tampon még nem megy neki, persze jön most a nyári szünet is 2 hét múlva, az is lehet, hogy addig már menszeszelni sem fog a kérdező.
Szánalmas vagy, és nevetséges.
A lány is, aki csak emiatt lógott napokon keresztül.
Kicseréled, és kész, aki beszól az beszól, ő a hülye nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!