Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan cseréljek a suliban...

Hogyan cseréljek a suliban betétet, ha utálom, ha vannak a wc-n körülöttem, ha hallanak és az egész suli wc-t, csak akkor megyek, ha nagyon muszáj?

Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 04:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Tampon, az akár 6-8 órát is bent lehet, nem tudom mettől meddig vagy suliban. Ha betétet is raksz pluszban, akkor az átázástól sem kell félni. Jó esetben egyszer elég cserélni az iskolában.
2022. máj. 30. 06:20
 12/23 A kérdező kommentje:

Még nem tudtam tampont felrakni soha. ;(

Anya azt mondta, hogy majd belejövök.

2022. máj. 30. 06:27
 13/23 anonim ***** válasza:
Olyankor kell, mikor erősebb a vérzés, úgy jobban csúszik. Ellazítod magad, az egyik lábad vagy a wc-re vagy a kád szélére felrakod, a mutatóujjad beledugod a tamponba és ameddig bírod, feltolod, picit ferdén felfelé, csúnyán fogalmazva a végbél irányába, de persze nyilván nem abba a lyukba, hanem a hüvelybe, csak másképp nem tudom megfogalmazni. De ha nem száraz ott, akkor könnyebben meg is találja az utat magának. Tehát semmiképpen ne olyankor próbálkozz, mikor szinte semmi nem jön.
2022. máj. 30. 06:34
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igazából elméletben tudom, csak a gyakorlat....

És ezt még a suliban is. De, nyáron megtanulom.

2022. máj. 30. 06:56
 15/23 anonim ***** válasza:
65%

Bontsd ki előre a csomagból, hogy a WC-ben már csak a papírját kelljen a hátoldaláról leszedni, amikor pedig szeded le azt is, köhögj, vagy húzd le a WC-t, vagy valamit találj ki, ami hanggal jár.

És hajtsd össze a zsebedbe, hogy ne lássák, amikor kiviszed.

Ennyit tudok javasolni.

Átnéztem a többi választ is, az első 2 válaszadó valóban nem arra válaszolt, amit kérdeztél, de azért kérdező, egy kcsit próbálj meg türelmesebb lenni, ha egy problémára keresel megoldást. Nem tudjuk a korodat, csak sejtjük, de ebben az időszakban még ez a "megszokott". Gyerekek vagytok még, majd kinövitek az ilyen hülyeségeket. Még néhány év és lehet, hogy te se fogod ilyen kínosnak tartani, és lazábban állsz majd hozzá.

2022. máj. 30. 08:47
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

A kommentjeidből arra következtetek, hogy nem vagy egy visszahúzódó típus, ezért, ha valaki röhög, üvölts valamit vissza, hogy mivan kislányok, ne izguljatok, nektek is meg fog jönni előbb vagy utóbb. Vagy faszt röhögtök, anyátok(ha már nekik is megjött, természetesen mondd azt, hogy ti) is menstruál. Valami ilyesmit.

Ha meg végképp nem segít semmi, akkor tampon. Ha esetleg még nem próbáltad akkor a Tampax-ot érdemes kipróbálni.

2022. máj. 30. 09:42
 17/23 anonim ***** válasza:

"nem vagy egy visszahúzódó típus"

Itt nem, kérdés, hogy a valóságban sem az-e. Feltételezném, akkor nem lenne kérdés. Név és arc nélkül bátrabban elmond mindent az ember, különösen egy ilyen témában...

Fentebb írta, hogy a tampon még nem megy neki, persze jön most a nyári szünet is 2 hét múlva, az is lehet, hogy addig már menszeszelni sem fog a kérdező.

2022. máj. 30. 09:47
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas vagy, és nevetséges.

A lány is, aki csak emiatt lógott napokon keresztül.

Kicseréled, és kész, aki beszól az beszól, ő a hülye nem te.

2022. máj. 30. 11:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
De te is tipikusan az a lány vagy, aki szemtől szembe egy nyuszi, de gép előtt meg nagy a pfád.
2022. máj. 30. 11:37
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Hányadikosok vagytok? Csak mert az, hogy egy lány menstruál és ha betétet cserél, az bizonyos hangokkal jár, amit esetleg más LÁNY/NŐ is hallhat a mosdóban, az teljesen normális dolog. Elég idióták akkor, hogy ha ebből viccet csinálnak.
2022. máj. 31. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!