Csajok! Mi a megoldás az állandó hólyaghurutra?
Hólyaghurut sajnos ez egyik pillanatról a másikra krónikussá válik.
Nekem krónikussá vált sajnos és nekem is szex után jött ki.
Én nálam annyira sokszor volt hogy immunizáltattam magam ezzel: [link]
Azóta évente frissitéseket kapok. Minden pénzt megér. Nagyon hatásos.
Ami segített még: akció előtt mindenki alaposan fürdik, valamint megiszok közvetlen előtte egy jó nagy pohár vizet. Akció, aztán fürdés és UTÁNA pisi. Akkor már épp átment rajtad a folyadék és "tiszta csövön" megy a pisilés.
Utána másfél óránként megiszok egy nagy vizet. Figyelek arra hogy folyamatosan ürüljön a hólyag (ezek a bakteréumok 20 percenként duplázódnak, ezért van az hogy egyik óráról a másikra ordítva ül az ember a wcn).
#3 köszi. Nálam majdnem minden szex után kijön. Előtte utána szoktam d mannózt inni. Érdekes, hogy mindig du. 2-3 óra között szokott megjelenni a felfázás. Pedig az akció nem mindig pontos. Utána sok vizet és d mannózt iszok, de ez nem fenntartható.
Ezt a vakcinát hol lehet beszerezni?
Én Ausztriában lakom szóval itt rendeltettem háziorvossal privát receptként Németországból. Ő is adta be.
Gondolom Magyarorszagon is kb így működhet.
Még előző válaszomhoz: vagy még urológusnál tudod ezt beadatni. De nem fogják ismerni. Erősködj hogy saját felelősségre mégis szeretnéd beadatni. Garancia nincs a hatásosságára, de én úgy voltam vele ha 10ből 2-3 fertőzést megspórolok vele nekem az már nagy segítség.
Az alapimmunizálás 3 injekciót tartalmaz és 150€ volt. Az évenkénti 1x frissítő 50€.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!