A nemi szervi szemölcsöt a bőrgyógyász is kezelheti?
Figyelt kérdés
Vagy van olyan, hogy a bőrgyógyász nem vállalja?2022. máj. 25. 21:25
1/20 anonim válasza:
Csak az fogja vállalni. Miért mit gondoltál? Hogy egy kőműves?
2/20 A kérdező kommentje:
Nem, csak azt hittem a bőrgyógyász és a nemi beteg gondozó szakrendelés külön van.
Sosem volt még nemi szemölcsöm.
Mi a menete egy ilyen kezelésnek?
2022. máj. 25. 23:04
3/20 anonim válasza:
Megnézi, ha szemölcs lefagyasztja, ha anyajegy kimetszheti, de nem muszáj.
4/20 A kérdező kommentje:
Az tuti szemölcs. Nem érdekel ha fáj, csak szabaduljak meg tőle.
Így nem élhetek nemi életet.
2022. máj. 26. 19:06
5/20 anonim válasza:
Azt majd a bőrgyógyász megmondja. Egyébként a fagyasztá a legjobb mert egyáltalán nem fáj, és szurit se adnak. Csak lefújja és kész, leesik. De ez akkor van így ha csak szemölcs. Hol van kb? Hason? Vagy nagyon beljebb?
6/20 A kérdező kommentje:
Nagyajkak tövében.
2022. máj. 26. 20:48
7/20 anonim válasza:
5
Csak lefújja és kész? Leesik?
Nekem kb 5 hónapig fagyasztották folyékony nitrogénnel mire elmúlt
8/20 A kérdező kommentje:
7#
Én is úgy tudtam, hogy többszöri kezelést igényel egy szemölcs és hetekig, hónapokig tart.
A kezelés hossza függ a szemölcs méretétől?
2022. máj. 28. 07:42
9/20 anonim válasza:
Nem, egy nagy van vagy sok apro?
10/20 anonim válasza:
2-3 hetenként kell járni fagyasztatni, közben Condilyne-nal kenegetni (ezt felírja az orvos), masszív egy cucc, nagyon nehéz tőle megszabadulni. Hónapokig tart valóban. Ha egyáltalán sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!