Elkaptam valami nemi fertőzést, hova kell ilyenkor fordulni? 19/N
Tudom, tudom, 19 éves nő létemre kínos ezt megkérdeznem, de nem mindenki kapott megfelelő felvilágosítást otthon, és ez volt az első alkalmam. Soha sem voltam még nőgyógyásznál vagy semmi ilyesmi helyen, és nagyon kínosan érzem magam. Kérlek, most ne minősítsetek, mert tudom hogy nagyon gáz.
Szóval hova kell ilyenkor menni, és hogyan? Keressek valahogy egy nőgyógyászt? Vagy bőr-és nemibeteg gondozóba kell menni? Kell időpont vagy csak beállítsak? Esetleg magánrendelésre érdemes menni?
Köszönöm annak aki segít.
#6-os voltam.
Nem tudom mi az a STD teszt.Férfi vagyok.De,a nőorvos mindent meg fog mondani.
A legjobbakat! Annyit majd megírhatnál privátban,hogy mi volt veled.(Nem akarok ismerkedni!)
13-as, nyugodjál már meg, bsszus.
Egyébként igen, van itt egy nőgyógyászos perverz, aki 16-17 éves lányként írja ki az újabb és újabb bullshtet, középpontban a nőgyógyászattal - stílus és az ismétlődő irreális hülyeségek miatt felismerhető. :(
Szóval megértem azt is, aki őrá asszociál.
Sziasztok, csak mégegyszer meg szerettem volna köszönni azoknak akik segítettek. Én elhiszem hogy vannak itt nőgyógyászos (meg egyéb fajta) perverzek, de azért szerintem jó ha megadjuk az esélyét annak, hogy valaki komolyan tanácsot/bíztatást/segítséget szeretne kapni, még akkor is ha számodra egyértelmű a megoldás. :)
Nekem például már az is sokat segített hogy megoszthattam a félelmeimet egy anonim oldalon, szóval "Google a barátod" ide vagy oda, egy személyes tapasztalat néha sokkal többet ér mint a neten található nyers infó.
Elmentem a dokihoz, nagyon rendes volt, kaptam kenőcsöt és már semmi bajom. Azt mondta hogy felborult a ph értékem, és emiatt kialakult egy gombás, gyulladásos fertőzés, de semmi komoly.
Ebből is tanultam, legalább most már tudom, hogy hogy kell ezt is lebonyolítani.
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!