Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elkaptam valamilyen nőgyógyász...

Elkaptam valamilyen nőgyógyászati fertőzést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Június óta késik a menstruációm, eddig is rendszertelen volt, 2-3 hónapok kimaradtak, orvosnál is voltam vele, de mindent rendben talált (16 éves vagyok)

Most pár napig bővebb fehéres nyúlós folyást tapasztaltam (nem büdös, nem viszket) ami mára sárgás majd sötét barna lett,kicsit a hasam is görcsöl.

Lehetséges hogy hüvelygyulladásom van?

Júniusban kaptam Pfizer oltást

Ahhoz lehet esetleg köze?

Valakinek hasonló tapasztalat?

2021. szept. 3. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon sok nőnek késik a menstruációja oltás után. Te se vagy ezek szerint kivétel. Sőt, a rendszertelenség 18 éves korodig fennállhat.
2021. szept. 3. 14:57
 2/2 anonim ***** válasza:

1# Itt nem a rendszertelen menstruációval van gond, hanem a sárgás és sötétbarna folyással...

Amennyiben nem jön meg pár napon belül (van aki pár napig barnázik előtte), akkor én mindenképp nőgyógyászhoz fordulnék, mert könnyen lehet valamilyen fertőzés is a háttérben.

2021. szept. 3. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!