Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet? Fáj a mellem.

Mitől lehet? Fáj a mellem.

Figyelt kérdés

1 éve voltam mammográfián, az eredményem negatív lett.

Akkor is csak azért mentem el, mert fájt a mellem.

A doki nem adott rá semmit. Már egy éve folyamatosan

fáj a mellem, most megint kértem időpontot. Nagyon félek,

mi van ha nagy a baj. A párom szerint a tejmirigyeim vannak

begyulladva, mert nekem volt 2 elveszített babám. De

akkor tavaly, ha negatív lett az eredményem, akkor a doki mért nem adott rá semmit? A mellbimbóm körül fáj, és szörnyen érzékeny. Szerintetek mi lehet a baj? Októberben megyek dokihoz, de addig meg fogalmam sincs, hogy mit csináljak, hogy ne fájjon ennyire. Gyógyszert nem akarok rá bevenni, mert nem használ. Esetleg tudtok valami megnyugtató választ adni? És tanácsot, hogy esetleg borogassam-e, vagy valami hasonló, amivel csökkenthetném ezt az érzékenységet? Terhes 100 %, hogy nem vagyok! És csak 2 hónapja, de szedek fogamzásgátlót, de a tüneteim már 1évesek. Mitől lehet ez? Köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 18. 10:27
 1/2 anonim válasza:
fél évetnet kellene elmenned!!! anyukámnak is volt aztán aztmondták hogy rák aztán felszúrták és csak egy kis ciszta volt bene szóval ideje lenne utánajárnod!
2010. szept. 18. 10:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondták évente kell mennem kontrollra.

Megoszlanak a vélemények.

Októberben tudok csak menni, mert akkorra kaptam időpontot!

2010. szept. 18. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!