Más nő ph-ja miatt el lehet kapni a hüvelygombát? Részletek lent
Nem viccnek szántam.
De neked biztos jó érzés, hogy rajtad kívül mást is kíván az a "férfi" :)
Micsoda egy .... na hadd ne mondjam meg,hogy mi vagy.
Nem tudom miért vannak ilyen nők a világon.
Neked hogy esne ,ha lenne egy férjed,és mással is összefeküdne?Bár egy ilyen nőt nincs olyan férfi,aki megbecsülne.Csak arra kellesz max nekik.
De ezt előbb utóbb visszakapod az élettől.
Tudom,hogy ez nem ide tartozott,de nem tudtam megállni.
elképzelhető, hogy mindketten tünetmentesek. illetve az, hogy te kaptad el máshol, és már őket is megfertőzted vele. fürdőben pl. el lehet kapni. antibiotikum szedése után is gyakori a gombafertőzés.
és az is lehet, hogy a partnerednek van még olyan partnere, vagy partnerei, akiről te sem tudsz, és ők hozták be a betegséget ebbe a kis "körbe". talán jobb lenne gumit használni.
ha kikezeled magad, a férfit is kezelni kell, mert ő hordozó, és ha őt nem kezelik ki, akkor simán visszafertőz téged. is.
hülye k%rva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dög%lj meg a gombáddal együtt!!!!!!!!!!!!!!
Utolsó! Visszaüt rád a kívánságod.
Miért a lányt kell szidni. Olyan, mintha a férfi benne sem lenne ebben a dologban, hanem csak áldozat lenne. Jelzem, sosem az. A férfi az, aki a legnagyobb bűnös ebben a kapcsolatban. Ő csalja meg a feleségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!