Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egeszsegugyi kaparas faj?

Egeszsegugyi kaparas faj?

Figyelt kérdés

Tobb mint egy honapja verzek hol kevesbe hol jobban.

9honapja szultem ez az elso menszeszem. Hetfon megyek dokihoz nagyon felek az egeszsegugyi kaparastol hogy oda kell majd mennem remelem nem de iszonyatosan felek nincsenek jo elmenyeim a szulesrol se meg nodokihoz se szivesen megyek mar csak a tudat h ott nezeget :(

2022. máj. 19. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel boditasban végzik ezért semmit sem érzel belole.
2022. máj. 19. 15:08
 2/9 A kérdező kommentje:

De gondoltom tagito kell mivel csaszarral szultem!

:(

2022. máj. 19. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj, mert altatnak.
2022. máj. 19. 15:12
 4/9 A kérdező kommentje:
De elotte a 6 oras tagitas? Es utanna ? Aj nagyon felek de remelem nemlessz ra szukseg :(
2022. máj. 19. 15:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem is biztos hogy kell kaparás, miért izgulsz? Azt irtad most jött meg először szülés óta, be kell állnia a hormonoknak.

Vagy az orvos mar tutira mondta a kaparast?

2022. máj. 19. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja nem mondta, most olvasom. Csak te könyvelted el hogy kaparas kell. Ertem.
2022. máj. 19. 15:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem konyvelem el de tobben mondtak hogy szamitsak ra es nagyon felek igen elso menszeszem de mar tobb mint egy honapja tart :(
2022. máj. 19. 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egészségügyi kürethez nem kell tágítás. És altatásban történik, tehát nem fáj, nem érzel semmit.
2022. máj. 19. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak felborultak a hormonok. Endokrinológus is javasolt. Én is hónapokig véreztem mégse kapartak. Vannak rá gyógyszerek. Nekem 1 doboz után helyrejött. Fel se merült egyszer sem a kaparás.
2022. máj. 19. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!