Budapesti endokrinológust keresek, aki nem fogamzásgátló felírásával akarja elfedni a PCO-t?
Abba szeretném hagyni a fogamzásgátlót, amit már 15 éves korom óta, 6 éve szedek. Nem babatervezés céljából. Ehhez keresek endokrinológust.
Dr. Halászlaki Csabához van már időpontom, ha van róla vélemény, azt is szívesen fogadom, de ha mást ajánlotok, azt is. :)
orvosok sajnos ilyenek, érdemes hormontanácsadóhoz menni, ők próbálnak természetes módon segíteni, és nem csak a tüneteket. hormonpotn nevű insta oldalt ajánlom, nem tudom rendel e.
Hát igen: az egyik legyint a bajodra, hogy minden tökéletes. A másik komolyan vesz, de túlgyógyszerez. A harmadik a természetes módszerekkel nem ér semmit. Tényleg nehéz. A végén lehet, hogy te magad is arra jutsz, hogy akkor legyen fogamzásgátló...
Végig kell járni több lehetőséget
Jártam Halászlaki Csaba doktor úrnál. Nem volt elégedett a több évvel ezelőtti diagnózissal, miszerint PCOS-em van, ezért újra akar diagnosztizálni, amihez abba kell hagyjam a fogamzásgátlót, legalább két hónapig, amíg megnézi, tabletta nélkül milyenek az értékeim. Ennek én nagyon örülök, alaposnak tünik a doki. A modora kissé bunkó, de abszolút megéri szerintem, egy egész órát foglalkozott velem, és nem magánrendelésen voltam.
Ami új volt nekem, hogy nem látja értelmét a terheléses cukormérésnek.
Szóval ajánlom őt mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!