Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az eseményi utáni tabletta...

Az eseményi utáni tabletta hatása meddig hat, vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés

Vasárnap este együtt voltunk a párommal, sajnos későn vettük észre, hogy az óvszer kiszakadt. Másnap (hétfőn) elmentem nőgyógyászhoz esemény utáni tablettáért, be is vettem az aktust követő kb 15-16 órán belül. Amikor bevettem a gyógyszert, aznapra írta az ovulációm. Olyan kérdésem lenne, hogy ez meddig véd, vagy hogy van ez? Nem merünk ma addig együtt lenni, nehogy újra megtörténjen. Ha esetleg megtörténe (vasárnaphoz számított 72 órán belül), még "védene"?

Kíváncsi vagyok, sajnos az orvosom nem mondott nagyon semmit. Köszönöm a válaszokat. :)

2022. máj. 17. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Használjatok óvszert, és nyugodtan együtt lehettek! Ez a gyógyszer arra van, hogy ha kiszakadt a gumi, onnantól számítva 72 óráig, azaz három napig véd, de ne appellálj arra, hogy a következő akciónál is hasznos lesz.
2022. máj. 17. 19:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a gyors és segítőkész választ. Megnyugodtunk a párommal. :)
2022. máj. 17. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

Olvass kicsit utána h hogyan működik az esemény utáni tabletta.

Arra pedig ne hagyatkozz hogy meddig "véd". Ha nem vált be az óvszer akkor válassz másik védekezési formát.

2022. máj. 17. 19:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Azon vagyok, h másik módszert alkalmazzak de közben az óvszer jön csak szóba. Semmiképp nem szeretnénk arra hagyatkozni.
2022. máj. 17. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Szívesen. Hasonlóan jártam egyszer mint te. Bennem maradt a gumi. Az orvos nekem se mondott sok mindent, de a gyógyszertárosok kedvesek voltak, segítettek.
2022. máj. 17. 19:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem az asszisztens mondott annyit, hogy minél hamarabb vegyem be, és semmi többet senki. Köszi s kedves válaszokat. :)
2022. máj. 17. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!