Cecee kérdése:
Lehet még hatása az esemény utáni tablettának?
Figyelt kérdés
Barátnőm mar15-én vett be esemény utánit. És legutobb egy héttel hamarabb jött meg a menstruációja! Es pár napja fáj a hasa, hanyingere van. Ez lehet meg a tabletta hatása??
Én attól félek hogy terhes. Mert halottam mar olyanról, hogy megjön a menstruáció terhesség alatt.
2018. máj. 2. 20:50
1/3 anonim válasza:
Az esemény utáni egy lorugasnyi hormont tartalmaz. Az sem lenne csoda, ha egy évig rendszertelenül, másképp (jobban fáj, tovább tart, stb), összevissza vagy nem jönne meg a menzesze. Igen van olyan, H terhesség alatt is menstruál, de nem ez az általános. csináljon egy tesztet, és akkor megbizonyosodhattok felőle.
3/3 anonim válasza:
Esetleg ha csinálna a barátnőd egy terhességi tesztet,kiderülne,hogy terhes-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!