Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15. napja menstruálok. Mit...

15. napja menstruálok. Mit csináljak már?

Figyelt kérdés
Körülbelül 3 és fél éve jött meg először. Azóta is nagyon rendszertelen volt mindig a ciklusom. Az utóbbi időszakban volt, hogy hónapok maradtak ki, és ha meg is jött, akkor csak ilyen 2 napig tartó nagyon gyenge. Elmentem orvoshoz, aki persze fogamzásgátlót írt fel. Mikor megjött be is szedtem az elsőt, viszont ez már két hete volt, és még mindig vérzek. Nem is gyenge, nem úgy tűnik, mint ami el akarna múlni. Ez normális, ha azt nézzük, hogy szinte évek óta nem volt normális mennyiségű vérzésem, illetve, hogy bekavar még pluszba a fogamzásgátló? Én nagyon örültem, hogy végre megjött rendesen, de kezd kicsit elegem lenni belőle.
2022. máj. 17. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Menj el másik orvoshoz. Én is így voltam mióta mensim van. 22 éves lehettem amikor már 3 hónap vérzés után sárgatest hormont írt a doki. Lekopogom azóta végre vége a gondoknak. Ne hagyd annyiban. A fogamzásgátló nem fog segíteni rajta.
2022. máj. 17. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
A fogi gátló csak elfedi a problémát! Itt valami nem normális történik, menj másik orvoshoz. Lehet pcos-ed van. Minél hamarabb kiderül, annál hamarabb jöhetsz rendbe és gyerekvállalásnál sem lesz gond később.
2022. máj. 17. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
Válts orvost.
2022. máj. 17. 19:31
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Orvos!!!
2022. máj. 18. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!