12 éves lány vagyok. Most menstruálok 2. alkalommal. De már 12 napja tart. Általában 5-7 napig tart. Vagy nem? Nem tudom mit csináljak. Kissé parázok. :/ Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 20:09
1/21 anonim válasza:
Mondjuk szólhatnál anyukádnak hogy gáz van. Ő majd szépen elvisz dokihoz
2/21 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam már rá.. de... Félek.
2014. ápr. 13. 20:12
3/21 anonim válasza:
Mivel még nem állt be rendesen a ciklusod, ez teljesen normálisnak számít az esetedben.
De, ha már itt tartunk, tényleg szólhatnál anyukádnak!
4/21 anonim válasza:
Ne félj. Mitől félsz pontosan? Szólni Édesanyádnak, cagy orvoshoz menni?
5/21 anonim válasza:
ha 2 hétnél tovább tart és nem áll el muszáj orvoshoz menni mert komoly vérszegénység alakul ki, nyugi az orvos csak hasi uh-ot fog csinálni, az nem fáj. Egyébként ez nagyon gyakori igy az elején, valószinüleg semmi gond nálad. Nekem is volt egyszer ilyen még tini korban aztán többet nem. Anyukáddal mindenképp beszélj róla.
6/21 A kérdező kommentje:
Szóltam anyunak. Azt mondta, hogy el kéne menni orvoshoz.. De én nagyon félek. Nem szeretnék elmenni..:(
2014. ápr. 13. 20:23
7/21 anonim válasza:
mitöl félsz? nem fog semmit csinálni csak hasi uh-ot.
8/21 A kérdező kommentje:
Igazából az egész helyzettől félek. Nőgyógyászhoz menni...:(
2014. ápr. 13. 20:47
9/21 anonim válasza:
Ha a nemi élethez már elég érett vagy akkor az orvoshoz is legyél az! Amúgyis kéne járni rákszürésre úgy hogy êlsz nemi életét.. Annyira bírom az ilyen felelősségteljes tini lányokat... A szexhez már felnött vagy de az orvosrol félsz! Szolj hozzá mert egyszer el kell kezdeni és az pont ilyenkor van, sokat fogsz még járni életed folyamán! Tudod egy szüz lábánál érthető a félelem de nálad már nem! Persze senki sem azért jár ida mert szereti hanem mert kell! A te érdeked, nem nekik teszel szívességet.
10/21 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, te miből szűrted le, hogy a kérdező már él nemi életet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!