Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hany napig szamit "normalisnak...

Hany napig szamit "normalisnak" ha kesik a menstruaciom?

Figyelt kérdés
A kerdesem nem igazan kapcsolodik a kategoriahoz, de mivel viszonylag gyakran latogatott temakor, ezert ide irom most ki a kerdest. Barki aki tud segiteni, annak halas vagyok. Eleg stresszes idoszakom van most az egyetem es a munka miatt. A kerdesem az, hogy mikor kell aggodnom, es orvoshoz fordulnom, hogy esetleg valami baj van? Terhesseg az kizarva...elofordult mar valakivel, hogy esetleg kimaradt egy honap a stressz maitt?
2022. máj. 17. 16:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy terhes, akkor miért baj, ha késik?

Egyetlen alkalomról van szó, ha rendszeres nyilván ki kellene vizsgáltatni. Amúgy meg ha minden rendben anatómiailag akkor nőgyógyász nem fogja siettetni. Ha ez állandósul, akkor endokrinológushoz küld, de ez nagyon nem aktuális pár nap késésnél.

2022. máj. 17. 17:33
 12/14 A kérdező kommentje:
#11 mivel nekem eddig eveken keresztul napra pontosan kitudtam szamolni, hogy mikor fog megjonni. Persze nem feltetlen gondolok a legrosszabbra, de ertelem szeruen ha valami hirtelen elter a megszokottol...inkabb rakerdeztem. Viszont minden hozzaszolast es informaciot nagyon koszonok.
2022. máj. 17. 17:52
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Soha életemben nem késett a menszeszem, mindig 26. napra jött meg. Múlt hét szerdán kellett volna megjönnie, tegnap délután jött meg. Nem értem, hogy miért volt ez. Semmi változás nem volt az életemben ebben a hónapban sem.
2022. máj. 17. 22:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem eddig a legtöbb amíg késett két hét volt, akkor már hajszál híján orvoshoz mentem, mert nem volt megszokott. Nekem max 1 napot késett addig. Egyszer kellett esemény utáni tablettát bevennem, akkor elő fordult pár hónapig, hogy egy hetet késett. Az viszont évekkel ezelőtt volt ( béna baleset miatt ) Ha másfél hét körül késik, szoktam csinálni tesztet. Ha negatív, akkor várok meg, és meg is szokott jönni . ( mondjuk pozitív meg nem volt :))) nővérem szerint 2-3 hét simán belefér :) de ahogy olvasom, akar több is, nekem ez új :)
2022. máj. 21. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!