Hany napig szamit "normalisnak" ha kesik a menstruaciom?
Nekem késett már 2 hetet is, 20 éves korom óta sose jön meg "pontosan".
Mióta késik?
Nagy sressz eseten akar honapokat is.
Minden esetre csinalj tesztet akkor is ha nem! Az orvos fogja ugyis kerdezni ahogy az utolso aktus idejet is.
Szerintem max 2 heteg varj.
Bar most igy a tobb egymas utani front miatt nekem is megbolondult. 🙂
1-2 hónap lehet teljesen normális. Doki nekem azt mondta hogy 3 hónap után érdemes orvoshoz fordulni. Nálam mint kiderült, azért volt mert PCOS-es vagyok. ( Cisztákat találtak a petefészkemben). + IR.
1-2-4 hónapos vérzéskimaradásaim is sűrűn voltak évekig, a terhességi tesztjeim negatívak lettek mindig, aminek legalább örülhettem:)
Én az első 1 hónap kimaradás után mentem orvoshoz, de nekem fájdalmaim is voltak a cisztáktól, + más tüneteim.
A terhesseg azert van kizarva, mert lassan 4 honapja, hogy mar nem vagyok egyutt a parommal. 1 hete kesik, de nekem eddig mindig pontosan megjott, ilyen teren nem volt vele problemam. Nagyon szepen koszonom viszont az informaciokat.
Az problemat jelenthet, hogy meg a menstrualas elotti "tunetek" sem jelentkeznek?
Ha terhesség kizárva, akkor akkor, ha a második ciklus is kimarad. 1 hónap kimaradás teljesen belefér néha.
A stressz okozhat késést, az orvosok nyilván tudnának adni gyógyszert, amitől megjönne, de teljesen felesleges a hormonrendszert szétbarmolni egy kikényszerített ciklussal. Ha elmész orvoshoz is azt mondanák, hogy gyere vissza 1-2 hónap múlva.
Ertem. Ezek most egy kicsit megnyugtatnak. :D
Koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!