Melyik a legjobb fogamzásgátló módszer? Tapasztalat alapján ?Huvelygyűrű,pesszarium, spirál, óvszer ?....stb ....?
Elsősorban azért, mert én sajnos mindig nagyon görcsöltem az első napokban menstruáció idején, és szoptatás alatt nem is vehettem be Flectort (csak az segít egy kicsit). Nemrég született a második gyermekem, most is szoptatok, mellette a naggyal is kell foglalkoznom, ez egyszerűen nem menne, ha a görcs miatt az ágyból sem tudok kikelni. A rézgyöngy sokaknak mégjobban felerősíti ezeket a görcsöket, ezért nem mertem bevállalni. Illetve sajnos első szülésem óta nem tudok se tampont, se kelyhet használni, a betétet pedig utálom, ezért úgy döntöttem, nem akarok többet a menstruációval szenvedni. Így elmentem az orvosomhoz, elmondtam neki, hogy milyen "elvárásaim" vannak a fogamzásgátlóval kapcsolatban, és ő ajánlotta a spirálból a Levosertet, illetve az injekciót. Én pedig a spirált választottam.
Egyébként igen, a hormonmentes sokkal olcsóbb, én is úgy láttam, mikor még csak neten keresgéltem ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!