Menstruáció alatt hányinger. Ez most terhességi tünet?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy a barátnőnek tegnap reggel megjött. Viszont azóta egyfolytában hányingere van és néha hány is. Ez most terhességi tünet mensi alatt? Ez lehetséges?2022. máj. 16. 16:08
1/5 anonim válasza:
Ha megjött neki akkor nem lehet terhes, plusz ilyen korán nem is jellemző még terhességi tünet.
2/5 anonim válasza:
Ha menstrual, akkor nem lehet terhes. Lehet hanyingere a hormonok miatt, en menstruacio alatt peldaul nem tudok hust enni, hanyingerem van tole...:D
De az is lehet, hogy elkapott valami virust.
3/5 Metionin válasza:
Van, akinek hányingere is van olyankor. Attól még nem terhes. Én 12-19 éves koromig hánytam minden menstruációkor, míg fogamzásgátlót nem kezdtem szedni. Természetesen nem voltam terhes.
4/5 anonim válasza:
Szerinted ha megivott volna 2 italt és hányingere lenne, akkor biztos terhes?
Nyilván nem, a hányinger 1000 dologtól lehet, pld. attól is, hogy görcsöl, de ehetett rosszat is. Van akinek terhesen soha nincs hányingere, ráadásul 6 hét betöltése előtt eleve ritka, a hányinger nem egyenlő terhességgel!
5/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül, mostanában nekem is szokott ilyen lenni főleg a menstruációm környékén, ha megérzek valami ételszagot, vagy büdöset, akkor egyből rám tör ilyenkor, de néha még ők nélkül is. De nem vagyok terhes, szóval nem feltétlenül azt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!