Elmentem nőgyógyászhoz, kiderült hogy petefészek cisztám van. Mitöl alakulhat ki? (Többi lent)
Utóbbi időkben szúrkál az alhasam,7 napot késett a menstruációm, de 2 teszt is negatív lett (terhességi) 3 napja érzékenyek a mellbimbóim, hányingereim is voltak egy ideje. Terhességre gyanakodtam a tünetek miatt, de cisztám van. Mellérzékenységet is a ciszta okozhatja? 5 nap múlvára várom a menzeszt, de sose volt rendszeres, és a legutóbbi is késett, de soha nem volt menzesz előtt érzékeny a mellem csak a hasam görcsölt.
Amiket leírtam tüneteket, elég sok a cisztára utal, de valakinek esetleg lett érzékeny a ciszta miatt a mellbimbója?
Nekem PCOS-em van. Ami sok ciszta a petefészekben. Petefészkenként 80-100 darab van bennem. Emiatt nekem is késett a menzeszem 2 hetet, vagy 3 hetente jött meg és a falat kapartam, úgy görcsöltem. És azon kívül is mindennap fájt miatta a hasam.
Nekem is nagyon érzékeny a mellbimbóm, de nem tudom, hogy a ciszta miatt érzékeny-e.
Nem igazán tudni, miért alakul ki, de gyógyszerekkel felszívódhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!