Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikorra fog beállni a ciklusom...

Mikorra fog beállni a ciklusom? Vagy mi

Figyelt kérdés

Lehet h masok hulyenek fognak tartani hogy ezzel nem vagyok meg tisztaba vagy ertitek,

de tobb mint egy eve meg van mar es még mindig nem allt be egyszer barna cucc jon utana masnapra elmulik neha neha faj a hasam is es nagyon zavaro h nem tud pontosan megjonni mindig 2-3-4 heteket kesik

Es mivel en nagyon gorcsos vagyok es ritkan tudunk elmenni csaladi programot tartani es ha hirtelen megjon akkor mar nem is tudunk elmenni mert annyira faj a hasam

Szerintetek meg mennyi ido mire meg beall?

Ugye nekem kotelezo edzesre is jarnom es mar sokat is hianyoztam edzesrol es ha megjon akkor alig tudok felkelni is es az lenne a masodik kerdesem h hogyan lehetne elmulasztani hamar a gorcsolest? Csak nospa es algoflex egyutt es ugy elmulik de annyi gyogyszer sem akarok szedni. Tudom h ez vele egyutt jar de irigylem masokat akiknek nem faj ennyire.

2022. máj. 16. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Anyukádat nem kérdezted? Lehet, nála is hasonló módon zajlott ez az egész... De nőgyógyászhoz is elmehetsz - léteznek ún. gyermek-nőgyógyászok..
2022. máj. 16. 15:39
 2/4 A kérdező kommentje:
1: Anyum azt mondta h idővel majd beáll, neki is elosszor ilyen volt kb 1-2 evig
2022. máj. 16. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:

2: akkor mi a kérdés...?

Nyilván öröklött tulajdonság...

2022. máj. 16. 16:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenkinek ilyen eleinte. Nekünk ha jól emlékszem, két évet mondtak, hogy addig normális, ha összevissza jön. Nekem volt az három is, de végül hibátlanul beállt.
2022. máj. 17. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!