Gynophilus restore-t vettem hüvelyi diszkomfort érzés ellen. (égő érzés)Aki használt már ilyet mennyi idő után érezte a hatását?
Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 17:40
11/15 anonim válasza:
Igen, valszeg magadnak beszéled be. Olyan nincs, hogy egyszer érzed, egyszer meg nem. Ha ott valamilyen gyulladas vagy gomba, baci stb. az nem jön és megy. Igyál almaecetet és használj hüvelyflóra helyreállítot.
12/15 anonim válasza:
11 ostobaságokat beszél, sajnos.
Kérdező, figyeld meg, hogy van-e valami triggere a tünetek fellángolásának.
13/15 A kérdező kommentje:
Most jutott eszembe..hogy mikor elkezdtem szedni a 0-ás terhesvitamint talán akkor kezdett elő jönni ez a tünet. Most kB 1 hete nem szedem azóta folyamatosan enyhültek a tüneteim és 3 napja teljesen tünet mentes vagyok. Lehet ennek közé hozzá szerintetek?
2022. jún. 15. 16:45
14/15 anonim válasza:
Azóta mi a helyzet? Nálam is ugyanez van sajna. De nekem lehet méhszájseb... neked nézték azt?
15/15 A kérdező kommentje:
Semmi...változatlan. orvosról orvosra járok. Kenet vételeim negatívak. Használom tovább a hüvelyflóra visszaállítót,ha úgy érzem.
2023. febr. 9. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!