Gynophilus restore-t vettem hüvelyi diszkomfort érzés ellen. (égő érzés)Aki használt már ilyet mennyi idő után érezte a hatását?
Ez ph helyreállító kapszula.
Először kezelni kell(betadine, canesten kúp pl attól függően, hogy mi a baj) és utána lehet ezt használni.
Ez önmagában nem oldja meg a problémát.
Benneteket mikre szűrtek le?
Amúgy hasonlóval küzdök, nemi erőszak után, ami még év elején történt. És elég érdekes, mert a nőgyógyászati labor nem mutatta ki azt a kórokozót, amit a nemibeteg gondozóban igen. Ezért gondolom, hogy még mindig maradt valami kórokozó, amit senki nem mutatott ki.
Van amikor teljesen elmúlik, majd vissza jön. Én is arra gondolok, hogy sokszor saját magamnak vonzom be. 4 évvel ezelőtt 3 évig kínlódtam ugyanígy. Akkor már a sokik semmit nem tudtak mondani. Minden vizsgálat negatív lett....
Aztán elkezdtem magam kezelni, különféle hüvelyflóra visszaállítókkal stb. Meg próbáltam magammal elhitetni, hogy nincs semmi bajom. Aztán 4 évig nem is volt.. Most pedig megint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!