Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a véleményetek a menstruáci...

Mi a véleményetek a menstruácios intimtolcsérrol?

Figyelt kérdés
Lehetoleg lányok véleményét kérem, tapasztalatok, stb.
2010. szept. 17. 13:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem hatalmas a fertőzés kockázata. Sokkal nagyobb mint a tamponoknál, betéteknél. Én soha nem merném kipróbálni, meg szerintem gusztustalan is.
2010. szept. 17. 13:36
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
ez undorító...
2010. szept. 17. 13:41
 3/14 anonim ***** válasza:
40%
Már többször volt itt is kérdés erröl, kevés kivételtöl eltekintve eléggé elitélöen nyilatkoznak róla. Szerintem igen gusztustalan és nagy a fertözésveszély is.
2010. szept. 17. 13:46
 4/14 anonim ***** válasza:
48%

én nem próbáltam (jé, nem is volt alakalmam azóta), szülésre felkészítő orvosok, nővérkék által tartott előadáson nagyon ajánlották. meg a gyógytornász, intim torna oktató is nagyon dicsérte.

szerintem semmivel sem undorítóbb, mint a tampon, a fertőzésveszély meg kisebb, mint ott.

2010. szept. 17. 13:51
 5/14 anonim ***** válasza:
24%

A tampont a madzagjánál megfogod és kidobod (előre sterilizálva van). Ezt a vackot meg öntögetni, mosogatni kell és visszarakosgatni. Egy hétköznapi ember pedig nem tudja olyan szinten fertőtleníteni, sterilizálni pedig egyáltalán nem, hogy az ne legyen potenciális fertőzésforrás mikor visszateszi a hüvelyébe.

Intim tornát meg enélkül is lehet csinálni.

2010. szept. 17. 13:58
 6/14 anonim ***** válasza:
48%
a lényege a tölcsérnek az, hogy úgy gyűjti össze a vért, hogy az nem a bőröddel/nyálkahártyáddal érintkezik órákon át, ezért higénikusabb.
2010. szept. 17. 14:54
 7/14 anonim ***** válasza:
25%
Hanem? Lóg a levegőben vagy micsoda? Ezt te sem gondoltad komolyan remélem.
2010. szept. 17. 15:04
 8/14 A kérdező kommentje:
Egy megjegyzés.A tampon nincs sterilizálva, nem steril.Pontosan ugyanannyi baktérium jut be egy egy tamponnal mint az intimtolcsérrel.Viszont gyakran szálak maradnak bent ami súlyos gyulladásokhoz vezet.Arra lennék kíváncsi hogy van-e olyan aki már használta a tolcsért és a huvelye teljesen laposra osszenyomja a tolcsért mint nekem.Pedig S-es méretet rendeltem.
2010. szept. 17. 15:20
 9/14 anonim ***** válasza:
51%
De, rosszul tudod, a tampon steril!!
2010. szept. 17. 15:45
 10/14 anonim ***** válasza:
33%
Tilos ilyen fajta egészségügyi terméket fogalmazni ami nincs sterilizálva. Vérrel érintkezik, közvetlen kapcsolatban van a szervezeteddel és fertőzésforrás. Kötelező sterilizálni.
2010. szept. 17. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!