Éreztél már valaha menstruációkor büdösnek egy nőt?
Osztálytársat, kolléganőt, bárkit...
Én általános iskolában egy osztálytársamon nagyon éreztem azt a tipikus vérszagot, és ez olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy onnantól éjjel-nappal csak tampont használtam. Kb 1 éve van spirálom, azóta zavar a tampon, betétet használok.
De állandóan stresszelek, hogy büdös vagyok.. Természetesen gyakran cserélem a betétet, használok intim törlőkendőt, napi 2x zuhanyozok, de így is néha mintha érezném magamon azt a szagot...
Páromat olyankor mindig megkérdezem, de ő nem érzi (megmondaná, ha büdös lennék)
Szóval a kérdés adott, hátha kicsit meg tudtok nyugtatni, hogy nem érezni ezt máson... :)
Én nem éreztem soha máson, még akkor sem mikor a torna öltözőben voltunk. Magamon akkor, ha betétet használok és wcn vagyok, nem is szeretem, van egy tipikus szaga, hiába a fürdés, gyakori csere. Mikor elmegyek itthonról mindig tamponozok.
Nyilvános wcben viszont érezni ha felnyitom a szemetest, ezért nálam nincs is a wcben itthon kuka ahol párologhat, azonnal viszem ki a nagy kukába.
Bocsánat, hogy nem nyugtatlak meg, de én már éreztem. Sokszor kiderült már, hogy érzékenyebb a szaglásom az átlagnál, de amikor valaki erősen vérzik és betétet használ, azt simán érzem mondjuk 1 méterről. Nyilván a busz másik végéből már nem.
Első, a fiúknak nincs és nem is lehet anyukájuk, lánytestvérük vagy akár barátnőjük? Vagy miért vagy ennyire biztos abban, hogy nem ismerik ezt a szagot?
Éreztem sajnos. Nagyon jellegzetes szaga van. Nemcsak a betétnek, hanem a kipárolgó női hormonok is kellemetlen szagúak. Fürdéssel nem lehet kivédeni.
Magamon is érzem a szagot, nem is szetetek az "olyan" napokon dolgozni menni. :(((
Mik vannak itt… 🥴
Soha életemben nem éreztem nőn, hogy épp menstruál. Ha nem cserélt betétet már 3 napja, akkor lehet, érezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!