Nőgyògyàsznàl idősebb nők(40 vagyok) voltatok màr szőrősen.Ideje màr nem voltam és régen ez nem volt gond ha valaki ott nem kopasz?
Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 11:26
1/17 anonim válasza:
Nem fogja érdekelni a nőgyógyászt hogy csupasz vagy szőrös vagy-e
2/17 anonim válasza:
A nő gyógyászt csak az érdekli hogy el végeze az ő feladatát nem fogja nézni mekkora szőr van ott vagy nincs
3/17 anonim válasza:
Totálisan lényegtelen a nőgyógyászodnak hogy milyen a fazonod. Hidd el látott már elég p.nát mindenféle "verzióban".
5/17 anonim válasza:
Egeszseg kategória nem pedig szexualis.
6/17 anonim válasza:
Hát, nekem az egyik barátnom épp nogyogyász. Ugy mondta, hogy nem zavarja oket a szor, nekik mindegy, de hogy vannak olyan esetek, amikor szinte olyan dzsungel van ott, hogy nem látni a lyukat tole. Hogy az már azért olyan, hogy magában gondol valamit.
Úgy, ahogy van mindenben az életben, az arany kozép úttal soha nem rontasz el semmit.
7/17 anonim válasza:
6
Mondjuk úgy 40 évvel ezelőtt egy nőgyógyásznak meg se fordult a fejében, hogy a dzsumbujon problémázzon, mert mindenkinek dzsumbuja volt, de még a poszterlányoknak is, és minél dúsabb volt, annál szexibb volt.
8/17 anonim válasza:
Plusz pont a nőgyógyászok sápítoznak azon, hogy mennyi a hüvelyi fertőzés, mert mindenki megszabadul a védelmi pajzsától, ami a fanszőr.
9/17 anonim válasza:
Nem 40 évvel ezelott beszéltem a barátnommel, hanem kb 2 hete...
10/17 anonim válasza:
Én amúgy épp hogy rosszabbul, kiszolgáltatottabbnak érzem magam, ha csupaszon megyek, pedig amúgy az szoktam lenni. De a nőgyógyászt tényleg nem fogja érdekelni, főleg hogy amit a #8-as írt, az is igaz, a lényeg, hogy személyi higiénia meglegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!