Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszatérő hüvelygombával...

Visszatérő hüvelygombával sosem lehet szexuális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Régóta tartó hüvelygombám van ami néha nem akar múlni. Kezelve volt is de semmi haszna. Főleg amikor így hámlik a bőr ott az nagyon csúnya néha, meg a folyás ugye ami kissé ragacsos és sok van néha. Kezelem, próbálom megszüntetni de nem megy. Mennyi számít egészségesnek? Még ha kicsi van akkor is sárgás folt marad betéten. Mert már nem tudom milyen ha teljesen egészséges a hüvely. Volt amikor úgy tűnt pár napig tiszta vagyok semmi folyás de utána újra...Szeretnék kapcsolatot lánnyal de így hogy? Akinek volt hüvelygombája, hogy jött ki belőle? Mikor van akkor nem ajánlott a szex igaz? Meg hát a partnert se szeretném megbetegíteni...viszont mintha sose múlna el. És így úgy érzem sosem fogom megtapasztalni a szexet meg szerelmet, annyira lerombolja az önbizalmamat. Nem volt még partnerem sosem.

2022. máj. 5. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Persze de mondani kell neki hogy mindenképp szeretnéd ha tenyésztésre lenne küldve mert mindig visszatér, hiába vagy kezelve.
2022. máj. 6. 14:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. máj. 6. 14:32
 13/16 Mindentudó Tódor válasza:
5%

Otthon gombát termeszteni, igazán különleges dolog. Ráadásul nincs évszakhoz és időjáráshoz kötve, így az év bármely szakában kellemes és hasznos elfoglaltság. Az is mellette szól, hogy nagyon gyorsan juthatunk sikerélményhez, hiszen a gombák valóban gombamód szaporodnak.

Sajnos nem minden gombát termeszthetünk otthon, így az őzlábat például ne próbáljuk meg otthoni körülmények között szaporítani, de sok ízletes gombaféle megteremhet háztájiban. A gomba a sötét, nedves, hideg, páradús környezetet kedveli. Bár az otthoni termesztéshez a pince a legideálisabb, de akár a lábon, hónaljban vagy ágyéktájon is kialakíthatunk egy számára tökéletes helyet. A legfontosabb, hogy megfelelő legyen a hőmérséklet. A legtöbb gomba a 13-15 Celsius-fok közötti hőmérsékletet kedveli. Mivel nyáron a legtöbb pince túl meleg, így célszerű az őszi időszakban belekezdeni a termesztésbe, amikor kellően nyirkos minten fertály.

2022. máj. 6. 17:22
 14/16 A kérdező kommentje:
13.Ez hogy kapcsolódik a kérdésemhez? O_o
2022. máj. 6. 18:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom merre élsz, de próbálj olyan dokit keresni, aki pont a visszatérő gondokkal foglalkozik.

Budapesten pl dr. Ujházy

2022. máj. 6. 21:48
 16/16 anonim válasza:
Dr. Ujhazy lesz a megoldás. Nekem csak Ő tudott segíteni senki más.
2022. máj. 13. 21:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!