Kisajak műtét! Kinek mennyire gyorsan gyógyult?
szia!
Engem nagyon zavart.ez volt a fő ok.a nőgyógyászom ,nem is akarta engedni ,mivel teljesen normális méretű volt ,és semmi egészségügyi zavart nem okozott.(vannak ,aki ülni nem tudnak ..fürdőruhát viselni,stb)Viszont ha megcsináltatod ,figyelj ,hogy semmiképp ,ne felszívódós varratot kérj ..mivel ezt rontották el nekem is(4 hónaposak a sebeim ,még mindig fáj néha ..és elégcsúnyácska még) Készülj ,fel ,hogy fájni fog,nyilván a tűrőképességedtől függően.És mindenképp plasztikai sebésznél csináltasd,nekem 120 körül volt ,a nőgyógyászomnál ,de úgy néz ki ,meg kell még egyszer csináltatni ,mivel elrontotta.A plasztikai sebészek gyakorlottabbak és ugye ez a szakmájuk.Ha zavar és szeretnél te is műtétet.Ne ár alapján válassz.Inkább nézz utána sok helyen.Szerintem megéri,illetve remélem ,hogy megfogja érni a fájdalmat ,ha egyszer szépen meggyógyul.
Sok férfi szereti a nagyobb kisajkakat. Szerintem nincs értelme hozzányúlni, ha nem okoz problémát. Amennyiben az önmegfeleléssel vannak gondok, érdemes felkeresni egy pszichológust.
végzős orvostanhallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!