Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem engedi anya? Igaza...

Miért nem engedi anya? Igaza van?(többi lent) Elvihet nőgyógyàszhoz, ha mégis hasznàlnàm?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok. Cukràsz gyakornok. 17-18 éves koromban kezdtem menstruàlni, mindig betétet hasznàltam, de gondoltam kipróbàlom a tampont,vettem is, de anya megtalálta és oltàri nagy balhét csapott és kidobta a kukàba az egész dobozzal, és azt mondta, hogy szűz vagyok még ezért nem hasznàlhatok tampont, mert nem tesz jót, meg kiszakítja a szűzhártyàm meg stb, pedig mini méretet vettem direkt.

Hiába mondtam neki, hogy unom, hogy olyan érzésem van a betétben mintha be lennék pelenkàzva és érzem, hogy folyik ki a vérem. A betét amúgy is munkavégzés mellett eléggé kényelmetlen főleg, hogy 10-12 óràkat a meleg konyhàba is àllok persze fehér cuccban és àllandóan para van rajtam, hogy tuti látjàk a fehér ruha alatt a betétet.

2022. máj. 1. 21:07
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
40: de tkp. tök irreleváns, mert egy nagykorú esetén már eleve nem is "fogad el" az orvos ilyen felkérést egy kívülálló személytől, de önmagában is elutasítana ilyen kérést - mivel a szüzesség (vagy hiánya) nem patológiás téma.
2022. máj. 4. 11:34
 42/43 anonim ***** válasza:
Nyilván, nem azt mondom, hogy az anyja elrángathatná ezzel a marhasággal bármilyen orvoshoz is. A kérdező felnőtt nő, az orvosnak orvosként és emberként is teljesen rendben lenne ha szűz ha nem. Semmi köze hozzá és ezt tudják is. Csak az anyja nem.
2022. máj. 4. 11:58
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

40-es Még a szűzhártya megléte sem bizonyítja a szüzességet, ugyanis az sporttól is elszakadhat, sőt van akinek szextől sem. Orvos legfeljebb azt tudja megmondani, hogy van, vagy nincs.

Itt meg a lánynak nincs szüksége orvosra, az anyjára viszont ráférne hátha elkezdene normálisan viszonyulni a saját testéhez is, és tanulna tőle. Esetleg egy barátnő, aki felvilágosítja, ha már a szüleinek nem sikerült, és felnőtt gyerek mellett ilyen korlátolt.

2022. máj. 4. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!