Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem engedi anya? Igaza...

Miért nem engedi anya? Igaza van?(többi lent) Elvihet nőgyógyàszhoz, ha mégis hasznàlnàm?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok. Cukràsz gyakornok. 17-18 éves koromban kezdtem menstruàlni, mindig betétet hasznàltam, de gondoltam kipróbàlom a tampont,vettem is, de anya megtalálta és oltàri nagy balhét csapott és kidobta a kukàba az egész dobozzal, és azt mondta, hogy szűz vagyok még ezért nem hasznàlhatok tampont, mert nem tesz jót, meg kiszakítja a szűzhártyàm meg stb, pedig mini méretet vettem direkt.

Hiába mondtam neki, hogy unom, hogy olyan érzésem van a betétben mintha be lennék pelenkàzva és érzem, hogy folyik ki a vérem. A betét amúgy is munkavégzés mellett eléggé kényelmetlen főleg, hogy 10-12 óràkat a meleg konyhàba is àllok persze fehér cuccban és àllandóan para van rajtam, hogy tuti látjàk a fehér ruha alatt a betétet.

2022. máj. 1. 21:07
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Ezt én is így gondolom, kedves itolsó, hogy nem véletlen csalta meg.

De minden esetre bàtyàm adott egy kis pénzt tegnap, mondtam anyàmnak, hogy munka utàn veszek tampont és holnaptól (akkor jön meg) azt hasznàlom, ha elfogadja oké, ha nem akkor nem tehetek róla,de én ki szeretném próbàlni, kezdte volna a mondókàjàt, de én mentem dolgozni és ott hagytam a francba nem hallgattam végig.

2022. máj. 2. 13:15
 32/43 anonim ***** válasza:
83%
Az helyes, hogy hagytad a francba, de nem kell ám mindent közölni az anyáddal! Nincs saját pénzed tamponra?
2022. máj. 2. 13:51
 33/43 anonim ***** válasza:
87%

31: De egyáltalán miért mondtad el neki...???? Semmi köze hozzá!!

Tök jó, hogy otthagytad - de legközelebb már ne is számolj be neki ilyesmiről... Vagy azt is meg akarja beszélni veled, hogy hányrétegű wc-papírt használsz? :)))

2022. máj. 2. 14:08
 34/43 A kérdező kommentje:

32 cukràsz gyakornok vagyok, ami nem fizet sajna. Így semmi pénzem nincs, csak az amit a tesóm, apàm esetleg nagymamàm ad.

33

Gondoltam megbeszélem vele a dolgot, elvégre ő a tapasztaltabb,de ezek szerint kàr volt.

2022. máj. 2. 15:14
 35/43 anonim ***** válasza:
80%

Minek mondod el neki?? Jaj istenem hat te se viselkedsz felnőtt módjára meg az anyad se. Mont ket ovodas kb.

Nojj mar fel egy kicsit.

2022. máj. 2. 15:15
 36/43 anonim ***** válasza:
77%

33: Tényleg nem értelek.... Leírod a kezdő kérdés alatt, hogy mennyire borzalom, hogy ilyesmibe beleszól anyád - majd most mégis részletesen elmeséled neki, hogy tampont vettél, és használni fogod.

Vadász-vadász effektus???? HElybemész a pofonért?

2022. máj. 2. 15:18
 37/43 anonim ***** válasza:
28%
Ha gyakornokként dolgozol, akkor azért neked munkabér vagy ösztöndíj jár. Ez így nem stimmel. Ingyen nem dolgoztatnak tanulói státuszban sem. Hol vagy gyakornok?
2022. máj. 2. 15:22
 38/43 anonim ***** válasza:
23%
Olyantól ne kérjél szexuális felvilágosítást, aki "szűzesség"-ről beszél, mert orvosi értelemben nincs ilyen. Egy orvos azt tudja megállapítani, hogy nemrég szexeltél-e, de azt nem, hogy valaha szexeltél-e, és egy férfi legfeljebb az ügyetlenségedből tud arra következtetni, hogy voltál-e már mással.
2022. máj. 2. 21:52
 39/43 anonim válasza:
69%

Én 13 évesen használtam először mini tampont, 15 évesen már nagyobbat is, talán volt példa arra, hogy a legnagyobb tampont használtam mert csak az volt itthon. Ha nem feszülsz rá a használatára, nem lesz semmi baja a szűzhártyádnak, nekem sem volt semmi problémám.

Kicsit meglep, hogy 21 évesen ő akarja ezt a döntést meghozni helyetted. Ha te feleslegesnek érzed, hogy emiatt nőgyógyászhoz kéne elmenned, akkor ne menj. Szerintem 21 évesen neked is van beleszólásod ezügyben. De ha jól tudom még fiatalkorúak is bármikor visszautasíthatják a nőgyógyászati vizsgálatot, ha meggondolják,vagy kényelmetlenül érzik magukat.

2022. máj. 3. 23:24
 40/43 anonim ***** válasza:
48%
38-as. A szűzhártya meglétét vagy meg nem létét igenis meg lehet állapítani, tehát azt is meg tudja mondani jóformán bárki aki látott már ilyet, hogy valaki szűz vagy sem.
2022. máj. 4. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!