Teafa olaj úgyis jó, ha betétre csepegtetem, vagy csak bőrre, vagy fehérneműre lehet?
10: na megint ideböffentettél valamit - konkrétumok nélkül. Gratulálok.
Mit nem tudok????
Tessék, itt a DM-es cucc leírása!!!
"Bőrizgató hatású, ne használja hígítatlanul. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Csak külső használatra! Lenyelése káros az egészségre és tüdőkárosodást okozhat. Ne lélegezze be. Szembe, fülbe és a nyálkahártyára ne kerüljön. "
.... Miközben az állítólagod doktor HIGÍTATLANUL ajánlgatja, nyálklahártyára....
A kérdező által linkelt weboldalról idézem:
"Teafaolaj
A DM-ben , Aldiban, vagy Rossman-ban kapható nagy – 30 ml -es teafaolaj is eredményes javulást okoz.
Az illóolaj vegyi összetételét (gomba, vírus és baktériumellenes, gyulladásgátló ) a Candida nem kedveli.Hatását az is fokozza, hogy az olaj az oxigéntől is elzárja a gombát.
Az ujjára csepegtessen 4-5 csepp higítatlan teafaolajat és naponta kétszer kenje át alaposan a hüvelyfalat. Egy cseppet juttasson az ujjhegyével ütközésig behatolva a méhszájra is."
Aha. Miközben a gyartó es forgalmazó szerint kifejezetten ellenjavallott a tömeny hasznalat és tiltott a nyalkahártyara történo hasznalat...
Aki hülye, haljon meg jeligere... hallgassatok az áldoktorra...
Cseréld le azt a dokit és keress olyant, aki kezel is.
Attól, hogy a bugyira kened, nem fogja leölni a hüvelyben lévő gombákat, viszont a teafaolajnak nincs keresnivalója nyálkahártyán, márpedig a hüvelyben nyálkahártya van, tehát a hüvelybe ne kend, ha jót akarsz magadnak.
16
Szórhatod az agyad, én használtam, soha nem lett tőle bajom, nem irritált viszont a bajom elmúlt tőle. További szép estét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!