Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki tud segiteni? Szovettan...

Valaki tud segiteni? Szovettani lelet.... Azontul, hogy rossz/ empatikus orvos/ valami bovebbet, akinek volt hasonlo? Neostromalis hatterben malignus daganat azonosithato. Cribriform strukturak, eosinophilabb cytoplasma. MHS-6 MHS-2 nuclearis jelol

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnem a mutetet meguszni. A P53 reakcioval vad tipusu jelolodes. P16 reakcio mozaikos pozitivitast ad. Azonnal azzal erveltek, hogy mar nem akarok gyereket. Ertem en, de nem akarom elvesziteni a noi szerveimet.

2022. ápr. 29. 14:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Jogszabály szerint daganatos betegség esetén a képalkotó vizsgálatot 2 héten belül meg kell csinálniuk.
2022. júl. 2. 16:47
 22/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk kérhetnél egy másodvéleményt, én nekifutnék mégegyszer hátha … Annyi hiba történik manapság, ki tudja, lehet nálad pont ez történt. Amúgy milyen tüneteid voltak amivel orvoshoz mentél?
2022. júl. 2. 20:51
 23/26 A kérdező kommentje:
Kedves 21! Igen, csak ezzel a Janos korhazban nem torodtek! Azt mondtak, hogy nagyon felgyultek a vizsgalatok nincs elobb hely.
2022. júl. 3. 13:18
 24/26 anonim ***** válasza:
Betegjogi képviselőnek meg az IJSz-nek ki kellene kérni az állásfoglalását erről.
2022. júl. 3. 13:29
 25/26 A kérdező kommentje:
24-es. Igen. Normal esetben, de most nekem ahhoz sincs lelkierom, hogy a szamlaimat . fizessem. Lelki, mett fizikailag jol vagyok. Egy ilyen csapas nagyon meg tud hajlitani. Kozel kerulsz a padlohoz. Soha nem hittem volna. Irta valaki, hogy nem gyorsan alakul ki, aha 2021 oktober UH meg semmi rendellenest nem mutat.
2022. júl. 3. 13:54
 26/26 anonim ***** válasza:

Kérj meg valakit, hogy menjen el veled magánorvoshoz, ha ennyire semmirevaló az állami. Én is ezt fogom tenni mostmár, mert csak egymásnak passzolgatnak.

És siesss, mert lehet még újab covid hullám.

2022. júl. 3. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!