Valaki tud segiteni? Szovettani lelet.... Azontul, hogy rossz/ empatikus orvos/ valami bovebbet, akinek volt hasonlo? Neostromalis hatterben malignus daganat azonosithato. Cribriform strukturak, eosinophilabb cytoplasma. MHS-6 MHS-2 nuclearis jelol
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnem a mutetet meguszni. A P53 reakcioval vad tipusu jelolodes. P16 reakcio mozaikos pozitivitast ad. Azonnal azzal erveltek, hogy mar nem akarok gyereket. Ertem en, de nem akarom elvesziteni a noi szerveimet.2022. ápr. 29. 14:31
11/26 anonim válasza:
Jah, és a méhtestrák eddig is az egyik leggyakoribb nőgyógyászati daganatos betegség volt, nem csak most lett az a covid meg az oltás óta. Ha 3 évvel ezelőtt kerülsz be vele a kórházba, akkor is egy csomó hasonló beteggel találkoztál volna...
12/26 anonim válasza:
Az a legjobb, ha műthető, az azt jelenti, hogy egyben kiemelhető, nem szűrt be létfontosságú szerveket és nincsenek távoli áttétek. Ne hezitálj, ha műteni akarnak, ez a legjobb hír, amit rosszindulatú daganat mellett az ember kaphat.
13/26 A kérdező kommentje:
De..... hat, milyen eletem lesz utana? Hogyan fogom elfogadni es elfogadtatni magam mint no? Ez az eletemnek fontos resze. Inkabb volt. Persze tudom az eszemmel, hogy neki kell menni, csak annyira biztam benne, hogy van valami mas gyogymod.
2022. júl. 2. 13:35
14/26 anonim válasza:
Ha a szexre gondolsz, arról nagy valószínűséggel nem kell lemondanod. Gyermeked nem lehet, és rendszeresen kontrollra kell járnod, de nem leszel kevesebb ember.
15/26 anonim válasza:
Örökbe is lehet fogadni, lehet gyermeked, családod, kutyád, macskád, házad, munkád, barátaid...
16/26 anonim válasza:
Eltelt közben jó három hónap. Orvosok szerint jó ötlet ilyen hosszan hezitálni, vagy megvárod amíg sokszoros áttéted lesz, nulla túlélési esélyjel?
17/26 A kérdező kommentje:
Nem rajtam mulik.
2022. júl. 2. 15:39
18/26 anonim válasza:
Mikor műtenek?
Amúgy tényleg nem értem, miért nem csinálták meg gyorsan.
19/26 A kérdező kommentje:
Iszonyu mennyisegu vizsgalat kell. Haziorvostol beutalo. Nem fogadnak el csak 1 hetes vesefunkcio es majfunkcio eredmenyeket. CZ nativ es kontrasztos 6 hetre lett idopont. MR nativ es kontrasztos szinten hosszu ido. Idegtepo a telefonalgatas, varakozas. Rengeteg a beteg. Nagyon sok beavstkozas elmaradt 2020 es 2021- ben. Gondolom be kell hozni
2022. júl. 2. 16:44
20/26 anonim válasza:
de mi, akkor még nincs is meg a dátum?!
csináltasd magánban, akár összekalapozva a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!